Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Campania electorală lansată dintr-un sicriu, în Mexic. Candidatul Carlos Mayorga a vrut să atragă atenția și a reușit

O altfel de campanie electorală a fost lansată de un candidat la alegerile regionale din Mexic. Carlos Mayorga, candidat în statul Chihuahua din nordul Mexicului, și-a început propaganda dintr-un sicriu.

de Monica Palade

la 08.04.2021 , 09:58

Campania electorală lansată dintr-un sicriu, în Mexic. Candidatul Carlos Mayorga a vrut să atragă atenția și a reușit - captura video

Prin gestul său, politicianul a vrut să atragă atenția asupra situației actuale, a miilor de decese cauzate de pandemia de coronavirus şi de violenţele legate de cartelurile drogurilor, dar și faptul că nu s-a făcut nimic până acum de ceilalți oameni politici: „Au un popor mort, un oraş, o comunitate, un stat moarte din cauza indiferenţei lor”, a declarat Mayorga.

Campanie electorală lansată din sicriu

La campania electorală începută în oraşul mexican Ciudad Juarez, care se află la granița cu El Paso, în statul Texas din SUA, politicianul adus în sicriu a fost însoțit de asistenţi îmbrăcaţi în combinezoane de protecţie biologică şi cu buchete de flori.

Articolul continuă după reclamă

„Politicienii au păstrat tăcerea în legătură cu nivelurile ridicate ale criminalităţii organizate. Ei au păstrat tăcerea asupra situaţiei haotice legate de COVID-19”, susține candidatul.

În Mexic, 200.000 de persoane au murit din cauza COVID-19, al treilea cel mai ridicat număr de decese din lume. Pe 6 iunie, peste 95 de milioane de mexicani sunt chemaţi la urne pentru a alege 500 de reprezentanţi în consiliile regionale, inclusiv 15 din 32 de guvernatori.

Monica Palade Like

Cu o experienţă în presă de peste 20 de ani, s-a alăturat echipei observatornews.ro în luna ianuarie 2021. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » Campania electorală lansată dintr-un sicriu, în Mexic. Candidatul Carlos Mayorga a vrut să atragă atenția și a reușit