Video

Campania electorală lansată dintr-un sicriu, în Mexic. Candidatul Carlos Mayorga a vrut să atragă atenția și a reușit

De Monica Palade.
Publicat: 08.04.2021, 09:58.
Actualizat: 08.04.2021, 09:58

O altfel de campanie electorală a fost lansată de un candidat la alegerile regionale din Mexic. Carlos Mayorga, candidat în statul Chihuahua din nordul Mexicului, și-a început propaganda dintr-un sicriu.

Campania electorală lansată dintr-un sicriu, în Mexic. Candidatul Carlos Mayorga a vrut să atragă atenția și a reușit

captura video

Prin gestul său, politicianul a vrut să atragă atenția asupra situației actuale, a miilor de decese cauzate de pandemia de coronavirus şi de violenţele legate de cartelurile drogurilor, dar și faptul că nu s-a făcut nimic până acum de ceilalți oameni politici: „Au un popor mort, un oraş, o comunitate, un stat moarte din cauza indiferenţei lor”, a declarat Mayorga.

Campanie electorală lansată din sicriu

La campania electorală începută în oraşul mexican Ciudad Juarez, care se află la granița cu El Paso, în statul Texas din SUA, politicianul adus în sicriu a fost însoțit de asistenţi îmbrăcaţi în combinezoane de protecţie biologică şi cu buchete de flori.

Citește și:

„Politicienii au păstrat tăcerea în legătură cu nivelurile ridicate ale criminalităţii organizate. Ei au păstrat tăcerea asupra situaţiei haotice legate de COVID-19”, susține candidatul.

În Mexic, 200.000 de persoane au murit din cauza COVID-19, al treilea cel mai ridicat număr de decese din lume. Pe 6 iunie, peste 95 de milioane de mexicani sunt chemaţi la urne pentru a alege 500 de reprezentanţi în consiliile regionale, inclusiv 15 din 32 de guvernatori.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.