Antena Meniu Search
x

Campionatul naţional de bărbi şi mustăţi din SUA

La New York are loc astăzi o competiţie importantă, dar nu chiar sportivă: campionatul naţional de bărbi şi mustăţi din Statele Unite

Vezi și

La New York are loc astăzi o competiţie importantă, dar nu chiar sportivă: campionatul naţional de bărbi şi mustăţi din Statele Unite

Campionatul american al bărbilor şi mustăţilor are nu mai puţin de 18 categorii, aşa că figurile concurenţilor au oferit un spectacol foarte variat. Competiţia a fost înfiinţată, acum 16 ani, de un bărbos din New York, nemulţumit de faptul că Statele Unite nu erau reprezentate în concursurile internaţionale de profil. El spune, acum, că întreţinerea bărbii nu este deloc simplă.

Alţi participanţi susţin, însă, că nu le este deloc greu să-şi păstreze înfăţişarea spectaculoasă. Şi că, oricum, nu este vorba de un efort ci de o distracţie.

Nimeni nu şi-a lăsat barba sau mustaţa să crească pentru a deveni mare vedetă, ci mai mult în joacă, până când rezultatul a devenit impresionant.

Unii concurenţi au primit mici sposorizări de la firme de cosmetice. Dar campionii nu vor primi decât nişte medalii şi dreptul de a se lăuda cu performanţa lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Campionatul naţional de bărbi şi mustăţi din SUA