Antena Meniu Search
x

Canada devine a treia ţară care aprobă vaccinul împotriva coronavirusului produs de Pfizer, după Marea Britanie şi Bahrain

Canada a devenit a treia ţară care dă undă verde vaccinului împotriva coronavirusului produs de Pfizer. Anunţul vine la doar o zi după ce Marea Britanie a început campania de vaccinare. O bunică în vârstă de 90 de ani a fost prima persoană căreia i-a fost administrat serul.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 09.12.2020, 22:24

Marea Britanie a început deja campania de vaccinare
Canada a devenit a treia ţară care aprobă vaccinul împotriva coronavirusului produs de Pfizer-BioNTech - Profimedia Images
  • Canada devine a treia ţară care aprobă vaccinul anti-Covid produs de Pfizer-BioNTech
  • Anunţul vine la doar o zi după ce Marea Britanie a început campania de vaccinare

Canada a aprobat vaccinul anti-COVID-19 produs de către cei de la Pfizer-BioNTech. Anunţul vine la doar o zi după ce Marea Britanie a început campania naţională de vaccinare. 

Canada ar urma să primească aproximativ 250.000 de doze de vaccin în această lună, dar şi alte patru milioane de doze până la sfârşitul lunii martie. 

Ţara a cumpărat 20 de milioane de doze din acest vaccin, cu opţiunea de a cumpăra ulterior alte 56 de milioane de doze, potrivit mediafax.ro.

Ce spun specialiştii

''Canadienii pot fi siguri că procesul de revizuire a fost riguros şi că avem sisteme eficiente de control'', conform spuselor Departamentului Sănătăţii din această ţară.

În prezent, Canada permite doar persoanelor cu vârsta peste 16 ani să se vaccineze.

Canada este a treia ţară după Marea Britanie şi Bahrain care dă undă verde vaccinului produs de Pfizer-BioNTech.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri externe » Canada devine a treia ţară care aprobă vaccinul împotriva coronavirusului produs de Pfizer, după Marea Britanie şi Bahrain