Antena Meniu Search
x

Video Carambol uriaş, cu zeci de mașini și camioane, pe autostrada A21 din Brescia. Sunt doi morţi şi zeci de răniţi

Accidentele se ţin lanţ pe mai multe autostrăzi din Italia. În nord, două persoane şi-au pierdut viaţa, iar 40 au fost rănite în urma unui carambol în care au fost implicate zeci de maşini.

de Redactia Observator

la 06.02.2024, 10:35

Vezi și

Bilanțul carambolului uriaş care a avut loc luni dimineață de-a lungul A21, în provincia Brescia, este de doi morți și zeci de răniți. Cel puţin 50 de persoane au fost implicate în accidentele care s-au produs din cauza vizibilității reduse pe șoseaua învăluită în ceața deasă.

Potrivit mass-media italiene, ceața densă a îngreunat inclusiv operațiunile de salvare, la fața locului acționând zeci de autospeciale de pompieri şi 13 ambulanțe.

Soţ şi soţie, morţi în carambolul uriaş de-a lungul A21, în provincia Brescia

Il Giorno scrie că cele două persoane decedate sunt soț și soție, prinși în epava mașinii în care călătoreau. O a treia persoană a fost transportată la spital în cod roşu, 18 au fost internate sub cod galben, iar 30 sub cod verde.

Pe o altă autostradă, accidentele au dus la rănirea a 25 de persoane, două dintre ele aflându-se în stare foarte gravă. Motivul a fost ceaţa densă, iar autorităţile îi roagă pe şoferi să conducă prudent. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Carambol uriaş, cu zeci de mașini și camioane, pe autostrada A21 din Brescia. Sunt doi morţi şi zeci de răniţi