Antena Meniu Search
x

Foto Carnagiu pe o șosea din Peru. 20 de oameni au murit într-un accident de autobuz, când se întorceau de la vot

Cel puțin 20 de oameni au murit și alți 14 au fost răniți într-un grav accident produs în Peru, cu un autocar care a derapat și s-a răsturnat în provincia Sihuas, din nordul regiunii Ancash.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 13.04.2021, 11:48

20 de morți într-un accident de autobuz în Peru
20 de morți într-un accident de autobuz în Peru - Facebook/Municipalidad Distrital de Parobamba

Potrivit autorităților, 18 oameni au murit pe loc, iar alți doi în drum spre spital. Accidentul s-a produs luni, în jurul orei 7:00, ora locală, în zona Palo Seco, când autobuzul, de la compania de transport „Fama Tours SA”, a derapat și s-a răsturnat, scrie elcomercio.pe.

Autobuzul era plin cu pasageri care se întorceau de la vot

Se întorcea din zonele Huanchayllo și Parobamba și se îndrepta spre Chimbote și Lima, după ce pasagerii votaseră duminică la alegerile generale, a raportat un post de radio local.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Autoritățile de transport din Peru au declarat într-un comunicat că „au activat toate protocoalele de intervenție pentru a aduna informații legate de accident pentru determinarea măsurilor adecvate”. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Carnagiu pe o șosea din Peru. 20 de oameni au murit într-un accident de autobuz, când se întorceau de la vot