Antena Meniu Search
x

Casanova de SUA: Un barbat are 22 de copii cu 14 femei

Celebrul Casanova are acum corespondent peste Ocean, in America. Se numeste Orlando, are 33 de ani si iubeste atat de mult femeile, incat a reusit performanta de a avea 22 de copii

Vezi și

Explicatia barbatului, dat in judecata acum de fostele iubite pentru pensie alimentara, este, sa-i spunem,amuzanta. "Sunt tanar si ambitios si iubesc femeile. Femeile ma iubesc. Nu le place doar asa de mine. Ele chiar ma iubesc".

Nu are peruca alba ca celebrul Casanova, dar are in schimb parul impletit in stil african si aceeasi carisma. Tanarul se numeste Orlando Shaw, are 33 de ani si un atu important fata de Casanova de la 1700. 22 de urmasi conceputi cu 14 femei diferite. Insa atat de multi urmasi inseamna si tot atatea dezavantaje la tribunal. Mai exact, 14 procese pentru pensie alimentara intentate de mamele celor 22 de copii.

"Nu am bani sa platesc pensiile alimentare si ei stiu asta". La fel si mamele copiilor. Femeile sunt totusi ajutate de stat in cazul in care tatal nu are venituri. La un calcul simplu mamele primesc de la stat in jur de 380 de dolari lunar pentru fiecare copil. Ori 22 de copiii inseamna peste 7000 de dolari din banii contribuabililor. De aceeea statul, prin protectia copilului, incearca acum sa recupereze banii de la barbatul care nu rezista farmecelor niciunei femei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Casanova de SUA: Un barbat are 22 de copii cu 14 femei