Antena Meniu Search
x

Caz TERIBIL în Italia! Trei frați români au BĂTUT și sechestrat o femeie de 33 de ani timp de o LUNĂ, ca să-i ia banii

Trei frați români au bătut și sechestrat o femeie de 33 de ani timp de o lună, ca să stea în casa ei și să-i ia banii, scrie presa din Peninsulă.

Trei frați români au bătut și sechestrat o femeie de 33 de ani timp de o lună, ca să stea în casa ei și să-i ia banii, scrie presa din Peninsulă.

Potrivit www.tp24.it, femeia, care locuiește în orașul Mazara Del Vallo și care are probleme psihice, a fost terorizată și bătută timp de o lună de partenerul ei și de cei doi frați ai acestuia.

Fratele victimei s-a prezentat la poliție, pe 9 noiembrie, pentru a reclama faptul că femeia de 33 de ani l-a sunat și i-a spus cu voce tremurândă că trei bărbați români o țin sechestrată și au bătut-o în repetate rânduri, pentru a-i lua banii.

După sosirea poliției, cei trei frați au fost identificați ca fiind Florin Mihăescu (24 de ani), Ștefan Mihăescu (22 de ani) și Mihai Mihăescu (20 de ani). Tânăra de 33 de ani a povestit că Mihai i-a luat cheia de la casă și i-a interzis să iasă din cameră, iar în toată această perioadă s-a folosit de banii pe care ea îi avea pe cardul bancar.

Polițiștii au descoperit ulterior că după ce a început, în ianuarie 2017, o relație cu tânăra de 33 de ani, Mihai Mihăescu și-a adus și frații în locuința femeii, iar apoi au supus-o unui regim de teroare, lovind-o, jignind-o și amenințând-o în permanență.

Comportamentul celor trei a culminat în ultimele zile, cu interdicția de a părăsi domiciliul, de teamă că femeia ar putea merge la poliție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Caz TERIBIL în Italia! Trei frați români au BĂTUT și sechestrat o femeie de 33 de ani timp de o LUNĂ, ca să-i ia banii