Antena Meniu Search
x

Video Cazurile de Covid şi gripă au explodat în Spania. Mai multe regiuni turistice au reintrodus purtarea obligatorie a măştii în anumite locuri

Situația privind cazurile de Covid și gripă în Spania devine din ce în ce mai gravă, astfel încât mai multe regiuni turistice reintroduc regula obligatorie de purtare a măștii în anumite locuri.    

de Redactia Observator

la 06.01.2024, 10:11

Vezi și

Guvernul spaniol nu a făcut încă nicio declarație cu privire la reintroducerea purtării obligatorie a măștilor, dar regiuni precum Valencia, unde se află mai multe destinații turistice, impun deja propriile reguli. Obiectivul este oprirea infecțiilor și protejarea persoanelor vulnerabile.

Epidemie de Covid şi gripă în Spania. Medicii de familie fac apel la folosirea obligatorie a măștilor în spitale

Autorităţile din Valencia au anunţat că serviciile sale de sănătate sunt în pragul colapsului din cauza creșterii numărului de cazuri de Covid și gripă după Crăciun, iar valul este de așteptat să atingă vârful în a treia săptămână din ianuarie, potrivit Daily Mail.

Medicii de familie cer folosirea obligatorie a măștilor în centrele de sănătate și spitalele din întreaga Spanie, spunând că valul de iarnă a Covid și a gripei scapă de sub control.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Cazurile de Covid şi gripă au explodat în Spania. Mai multe regiuni turistice au reintrodus purtarea obligatorie a măştii în anumite locuri