Antena Meniu Search
x

Galerie foto Ce a făcut Ivana Trump cu 24 de ore înainte de a muri. Donald Trump a fost primul care a făcut publică vestea

Ivana Trump, în vârstă de 73 de ani, a luat masa la restaurantul ei preferat din New York cu 24 de ore înainte de a fi găsită moartă. Părea binedispusă, dar era obosită şi a comandat o porţie mică de mâncare, a povestit proprietarul localului.

de Redactia Observator

la 15.07.2022, 12:00

Paola Alavian, care deține restaurantul italian Altesi's, situat aproape de casa Ivanei din Upper East Side, Manhattan, a spus că a luat masa cu el miercuri seara, în seara de dinainte de a muri. Ivana părea bine dispusă, a spus el, dar „arăta poate puțin obosită” și a comandat „o porţie foarte, foarte mică de mâncare” înainte de a plăti şi de a se îndrepta pentru ultima oară acasă.

O menajeră a făcut descoperirea îngrozitoare

În dimineața următoare, în timp ce urca scările din interiorul apartamentului ei, fostul model şi om de afaceri a suferit ceea ce se crede că ar fi fost un stop cardiac, motiv pentru care s-a prăbuşit pe podea. Ivana Trump fost găsită inconştientă, la baza scărilor, la scurt timp după prânz, joi, de o femeie din personalul sosit la serviciu, care a descuiat ușa, a descoperit că nu respira și a sunat la poliție.

Polițiștii spun că au fost chemați la faţa locului după un apel care anunţa că o persoană ar fi suferit un stop cardiac, în jurul orei 12.40, înainte ca fosta soţie a lui Donald Trump, Ivana, să fie declarată moartă. Urmează să fie făcută o autopsie pentru a se stabili cauza exactă şi momentul morţii acesteia. O sursă apropiată familiei a spus că starea ei de sănătate era în declin de ceva vreme.

Pe acelaşi subiect

Ivana a fost cunoscută ca prima soție a moștenitorului imobiliar și a omului de afaceri Donald Trump, cu care s-a căsătorit în 1977, și ca mama celor trei copii ai săi mai mari - Ivanka, Eric și Donald Jr. Cei doi au divorțat în 1992, după ce ea a descoperit că avea o aventură cu femeia care va deveni a doua lui soție, Marla Maples. Ivana a devenit o femeie de afaceri de sine stătătoare, precum și o personalitate media, designer de modă și autoare.

Născută în spatele Cortinei de Fier sovietice, înainte de a-și găsi drumul spre Canada și apoi New York, unde și-a dezvoltat cariera de succes, ea este poate cel mai bine amintită de o replică pe care a rostit-o în filmul din 1996 „The First Wives Club”, la scurt timp după ce a divorțat de Trump: „Doamnelor, trebuie să fiţi puternice şi independente şi țineți minte: nu vă enervați, ci concentrați-vă să obțineți tot ce vă doriți”

Donald Trump a făcut publică vestea morţii sale

Domnul Trump a fost primul care a împărtășit joi vestea morții ei, aducându-i un omagiu pe platforma sa Truth Social. „Sunt foarte întristat să îi informez pe toți cei care au iubit-o, ştiu că sunt mulți, că Ivana Trump a murit acasă la ea în New York”, a scris el.

Trump a descris-o drept o femeie „frumoasă, uimitoare”, onorând legătura strânsă pe care o avea cu copiii lor: Donald Jr, Eric și Ivanka.

Descriind ultima ei seară la Altesi Ristorante, domnul Alavian a spus pentru US Sun: „Ca întotdeauna, ea m-a întrebat cum mă descurc - ne-a susținut mereu - și am împărtășit o conversație extrem de normală. Din punct de vedere al sănătăţii părea ok, părea poate puțin obosită, dar în rest părea în regulă. Era un om excelent; a fost o persoană cu adevărat bună”.

Fiul Ivanei, Eric, a confirmat vestea morții acesteia pentru Daily Mail, spunând într-o declarație emisă în numele familiei: „Mama noastră a fost o femeie incredibilă - o forță în afaceri, un sportiv de talie mondială, o frumusețe strălucitoare și grijulie, o mamă şi prietenă. Ivana Trump a fost o supraviețuitoare. Ea a fugit de comunism și a îmbrățișat această țară. Și-a învățat copiii despre seriozitate și duritate, compasiune și determinare. Ne va fi dor de mama”

Două persoane apropiate familiei au declarat pentru AP că poliția crede că moartea ei a fost accidentală. Legistul va stabili ulterior cauza oficială a morții. Potrivit anchetatorilor, a fost descoperită inconştientă la 12.40 în casa ei din Upper East Side. Un stop cardiac ar fi putut juca un rol în moartea acesteia, informează autorităţile.

Plănuise să plece într-o vacanţă în St. Tropez

Fostul model plănuise o vizită la salonul ei obişnuit joi, pentru a se pregăti de o mică escapadă în St. Tropez. Fatih Cakirca, fratele proprietarului salonului, Salih Cakirca, a declarat pentru DailyMail.com că fratele său i-a făcut părul Ivanei timp de 20 de ani și că aceasta venea o dată pe săptămână pentru a obține look-ul „Ivana Classic”.

„Și o cunosc de 20 de ani. A fost o doamnă foarte drăguță, suntem șocați și trişti. Ea avea o programare astăzi la 14:00 și menajera tocmai a anulat”, a spus el. „Știu că mergea la St Tropez până în septembrie. Tocmai ce o văzusem vinerea trecută, a venit la salon, i-am făcut părul. Era grozavă, nimic în neregulă cu ea. Arăta foarte sănătoasă și fericită. Era o doamnă foarte drăguță... Foarte prietenoasă”, a adăugat Fatih Cakirca, care lucrează alături de fratele său la Salih Salon, nu departe de casa Ivanei.

Bunica în vârstă de 73 de ani a petrecut foarte mult timp în casă în timpul pandemiei COVID, dar plănuia să plece vineri în călătoria ei din St. Tropez, a declarat cea mai bună prietenă a ei, Nikki Haskell.

„Mâine pleca la St. Tropez. Aceasta avea să fie prima ei călătorie de la începutul pandemiei”, a spus Haskell. „Îi era frică să nu ia virusul”.

Omagiu adus de fiica sa, Ivanka Trump

Mama Ivanei, Marie Zelníčková, are 95 de ani și urmează să împlinească 96 de ani în septembrie; a fost văzută ultima dată cu fiica ei în 2019, când familia s-a adunat pentru a marca cea de-a 93-a aniversare a bătrânei. Fiica Ivanei, Ivanka Trump, a postat un omagiu adus mamei sale pe Instagram, împărtășind mai multe fotografii de familie de-a lungul anilor.

Am inima frântă după moartea mamei mele. Mama era genială, fermecătoare, pasională și amuzantă. Ea a modelat puterea, tenacitatea și determinarea în fiecare acțiune a ei”, a scris Ivanka. A trăit viața la maxim – fără a renunța niciodată la ocazia de a râde și de a dansa”, a adăugat ea. „Îmi va fi dor de ea pentru totdeauna și îi vom păstra mereu vie amintirea în inimile noastre.”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Ce a făcut Ivana Trump cu 24 de ore înainte de a muri. Donald Trump a fost primul care a făcut publică vestea