Antena Meniu Search
x

Video Ce obiecte fură turiştii din hotelurile de 4 şi 5 stele. Topul este deschis de prosoape

Care sunt cele mai furate obiecte din hotelurile de 4 şi de 5 stele? Ei bine, da, chiar există un top realizat de un ghid german al cazărilor de lux şi da, chiar şi turiştii cu dare de mână pleacă acasă cu câte un "suvenir" mai mic sau... mai mare.  

de Redactia Observator

la 11.01.2024, 12:56

Vezi și

Topul este deschis de prosoape! Aproape 80% dintre manageri s-au plâns anul trecut că aceste obiecte au dispărut pur şi simplu din camere. Pare că şi de halat duc oamenii lipsă acasă, căci... sunt pe locul doi în clasament. Şi pentru că hainele trebuie agăţate undeva, nu-i aşa, iată că şi umeraşele se fură destul de des. 

Aruncăm o privire şi spre finalul topului, căci şi acolo sunt informaţii interesante: peste 6% dintre manageri s-au trezit cu paturile goale, după ce turiştii au plecat cu tot cu... saltelele de pe ele. Unde or fi avut loc? Nu ştim... La fel cum nu ştim unde au pus turiştii veiozele de pe noptiere sau chiar mini-frigiderele, furate în peste 3% dintre cazuri.

Cele mai ciudate lucruri de care oaspeţii au considerat că au nevoie

Trecem în revistă şi cele mai ciudate lucruri de care oaspeţii au considerat că au nevoie şi astfel s-au servit direct din unităţile de cazare: dintr-un hotel din Berlin s-au furat capace de toaletă şi chiar chiuveta, pe când în Italia, pianul din lobby

Şi să nu uităm de Anglia. Dintr-un hotel de acolo numărul de pe uşa camerei a dispărut peste noapte. Iar în Austria, băncile de lemn din saună "s-au evaporat", probabil de la căldură.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Ce obiecte fură turiştii din hotelurile de 4 şi 5 stele. Topul este deschis de prosoape