Antena Meniu Search
x

Copiii lui Alain Delon, acuzaţii grave împotriva asistentei actorului: "Îi ascultă apelurile şi mesajele. Se preface că este el"

Copiii celebrului actor francez Alain Delon au depus o plângere împotriva asistentei sociale a artistului. Aceştia o acuză de hărţuire şi de deturnarea corespondenţei private.

de Redactia Observator

la 06.07.2023, 09:58

Copiii lui Alain Delon, acuzaţii grave împotriva asistentei actorului: "Îi ascultă apelurile şi mesajele. Se preface că este el"
Copiii lui Alain Delon, acuzaţii grave împotriva asistentei actorului: "Îi ascultă apelurile şi mesajele. Se preface că este el" - Getty Images

Femeia este acuzată de hărţuire morală şi de deturnarea corespondenţei. Toate acestea ar fi avut loc după ce asistenta s-a mutat în reşedinţa actorului în 2019, când Alain Delon a suferit un accident cardiovascular. Acesta i-a cerut, de asemenea, femeii să părăsească proprietatea sa, însă aceasta nu a plecat. 

„Ea s-a dovedit a fi din ce în ce mai agresivă, disprețuitoare și ofensivă față de el și copiii lui. Bănuiesc un abuz de fragilitate și mă bazez pe o anchetă pentru a-l stabili", a spus avocatul familiei, Christophe Ayela.

Plângerea a fost depusă de copiii lui Delon, Anouchka, Alain-Fabien și Anthony, iar actorul și-a adăugat numele printr-o declarație scrisă, relatează Le Monde.

Femeia l-ar agresa pe celebrul actor şi i-ar acapara corespondeţa privată

Pe acelaşi subiect

Asistenta „îi monitorizează şi ascultă apelurile și mesajele private. Ea răspunde în locul lui, prefăcându-se că este el și încearcă să-i intercepteze poșta”, a susținut avocatul. „Este autoritară, amenințătoare, ajungând chiar să maltrateze câinele domnului Delon într-un mod inacceptabil”, a adăugat el.

Fiul actorului, Anthony Delon a depus o plângere suplimentară la poliție pentru „violență față de o persoană vulnerabilă”, a declarat avocatul, adăugând că presupusul comportament al femeii durează de cel puțin 18 luni. „La 31 ianuarie 2022, am luat decizia de a începe să sesizez și să raportez faptele care au avut loc între tatăl meu, Alain Delon, și însoțitoarea lui”, a declarat Anthony Delon într-un comunicat transmis AFP.

Alain Delon a apărut rar pe ecrane după anii 1990. Ultima sa apariție publică majoră a fost la Festivalul de la Cannes din 2019, unde a primit Palme d’Or onorific.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Entertainment » Copiii lui Alain Delon, acuzaţii grave împotriva asistentei actorului: "Îi ascultă apelurile şi mesajele. Se preface că este el"