Antena Meniu Search
x

Cehia renunţă la obligaţia prezentării certificatului verde pentru a intra în restaurante sau la evenimente

Cehii nu vor mai fi nevoiţi să prezinte certificatele de vaccinare la intrarea în restaurante sau pentru a participa la evenimente culturale şi sportive începând de săptămâna viitoare, în pofida creşterii cazurilor de COVID-19, a anunţat miercuri premierul ceh Petr Fiala, relatează AFP.

de Redactia Observator

la 03.02.2022, 09:22

- Profimedia Images

Din noiembrie 2021, doar cehii vaccinaţi şi cei care au trecut prin boală în ultimele şase luni au voie să intre în baruri, restaurante, hoteluri şi pentru a avea acces la alte servicii, conform AGERPRES

"Guvernul va renunţa începând cu 9 februarie la obligaţia prezentării unui certificat de vaccinare sau a dovezii trecerii prin boală pentru a intra în restaurante, evenimente culturale, sportive şi similare", a declarat premierul Petr Fiala pentru jurnalişti.

El a adăugat că oamenii vor trebui să poarte întotdeauna o mască în interior şi că numărul participanţilor la demonstraţiile colective va fi limitat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Cehia renunţă la obligaţia prezentării certificatului verde pentru a intra în restaurante sau la evenimente