Antena Meniu Search
x

Cei patru români care au agăţat o tânără într-un club din Londra şi au batjocorit-o au fost condamnaţi la zeci de ani de închisoare

Patru români care, în 2017, au agăţat o tânără într-un club din Londra şi au batjocorit-o timp de aproximativ 90 de minute într-o casă de la periferia Londrei au fost condamnaţi la zeci de ani de închisoare.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 14.05.2021, 11:17

Patru români au batjocorit o tânără în Londra, în august 2017
Dimitrie Ceban (stânga sus), Andrei Rotaru (dreapta sus), Octavian Lupu (stânga jos) şi Alexandru Cimbir au fost condamnaţi la zeci de ani de închisoare - Met Police via My London
  • Cei patru români au batjocorit o tânără în august 2017.

În august 2017, Octavian Lupu, un român de 31 de ani, a pătruns într-un club de noapte din Ealing, vestul Londrei, şi a dansat cu mai multe tinere înainte de a pune ochii pe victimă.

Conform Daily Star, românul şi tânăra batjocorită au petrecut minute bune împreună, perioadă în care Octavian a convins-o pe tânără să consume tot mai multe băuturi alcoolice. La un moment dat, Octavian s-a oferit să o ajute pe tânără să ia un taxi spre casă.

Victima s-a trezit împinsă într-o maşină în care, pe lângă Octavian Lupu, se mai aflau Dimitrie Ceban, de 28 de ani, Alexandru Cimbir, de 40 de ani, şi Andrei Rotaru, de 25 de ani. Cei patru români au dus victima într-o casă de la periferia Londrei, unde au batjocorit-o pe rând, coşmarul tinerei durând aproximativ 90 de minute.

După ce au profitat de tânără, cei patru români au îmbrăcat-o şi au trimis-o cu un taxi acasă, însă victima a avut puterea necesară de a ajunge la spital, unde a primit îngrijiri medicale. Ulterior, tânăra a mers la Poliţie şi a depus reclamaţie împotriva celor patru români.

Pe acelaşi subiect

Sentinţa în cazul românilor, avertisment pentru cei care mai comit astfel de infracţiuni

Ancheta, bazată în special pe imagini surprinse de camerele de supraveghere, a scos la iveală modul în care a acţionat cei patru români din Anglia, care au fost ridicaţi de poliţişti la scurt timp după ce au comis infracţiunea.

După aproape patru ani de la producerea atacului, magistraţii de la Curtea Coroanei din Isleworth au dat, în sfârşit, sentinţa, iar cei patru români au fost condamnaţi la o pedeapsă totală de 71 de ani de închisoare.

Considerat principalul vinovat, pentru că a ademenit victima, Octavian Lupu a fost condamnat la 20 de ani de închisoare. Alexandru Cimbir a fost condamnat la 18 ani şi jumătate de închisoare. Andrei Rotaru a fost condamnat la 17 ani de închisoare. Dimitrie Ceban a fost condamnat la 16 ani de închisoare. Sentinţa dură s-a vrut a fi şi un avertisment pentru cei care mai comit astfel de infracţiuni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Cei patru români care au agăţat o tânără într-un club din Londra şi au batjocorit-o au fost condamnaţi la zeci de ani de închisoare