Antena Meniu Search
x

Cel mai loial câine! De 5 ani, își așteaptă stăpânul în locul în care acesta a murit

Cățelul din Bolivia e dovada vie a loialității supreme! Era nedezlipit de stăpânul său, un adolescent pe care îl însoțea cuminte oriunde s-ar fi dus. Oamenii din oraș îi vedeau adesea împreună, pe drumul spre școală. Băiatul pe scuter, câinele urmărindu-l fericit.

Până într-o zi, când adolescentul a fost lovit mortal de-o mașină. De atunci, câinele (foto) nu s-a mai întors acasă. A rămas împietrit în locul în care și-a văzut stăpânul murind.

Au trecut 5 ani de-atunci. Câinele nu s-a mai mișcat de-aici, spune Efe Bilbao Román Luján, proprietarul unei carmangerii aflate la câțiva metri distanță.

Unii spun că obișnuiește să latre doar când vede trecând un scuter. Nu cerșește niciodată de mâncare, se mulțumește cu ce primește de la trecători; și deși mulți au vrut să-l ia acasă, ideea de a avea un nou stăpân nu i-a plăcut niciodată.

Impresionați, oamenii locului l-au botezat Hatchi, după celebrul Hatchiko, câinele personaj de film care timp de 15 ani și-a așteptat stăpânul în locul în care acesta murise.

sursa: teckler.com

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Cel mai loial câine! De 5 ani, își așteaptă stăpânul în locul în care acesta a murit