Antena Meniu Search
x

Cel mai notoriu criminal din Coreea de Sud, care şi-a recunoscut faptele după 30 de ani, este surprins că nu a fost prins mai repede

Un bărbat din Coreea de Sud, care a recunoscut că a ucis 14 femei în urmă cu 30 de ani, a declarat că este surprins că poliţia nu l-a prins mai repede, scrie CNN. Lee Chung-jae şi-a recunoscut faptele în 2019, dar abia acum a decis să vorbească deschis despre crimele atroce pe care le-a comis. 

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 02.11.2020, 13:56

Lee Chung-jae este condamnat la închisoare pe viaţă pentru uciderea unei rude.
Lee Chung-jae este cel mai cunoscut criminal în serie din Coreea de Sud - Korea Times
  • Lee Chug-jae, cel mai notoriu criminal în serie din Coreea de Sud şi-a recunoscut faptele după 30 de ani
  • Bărbatul este surprins că nu a fost capturat mai repede
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

"Nu pot să înţeleg de ce nu am fost luat în considerare ca suspect. Nici măcar nu m-am străduit să ascund urmele şi credeam că voi fi prins rapid. În anchetă au fost implicaţi sute de poliţişti. Am dat mereu peste detectivi care mă întrebau despre oamenii din jurul meu", a declarat bărbatul.

Lee a mărturisit că nu a avut niciun motiv pentru care a comis faptele şi a povestit fără remuşcări modul în care şi-a ucis una dintre victime. "A fost doar un gest impulsiv. Am auzit că o persoană cu disabilităţi a fost arestată, dar nu ştiam exact pentru care din fapte, având în vedere că eu le-am comis pe cele mai multe". 

Bărbatul şi-a cerut scuze familiilor victimelor sale, dar şi faţă de singura persoană condamnată pentru una dintre crime. 

"Am înţeles că multe persoane au fost investigate sau au suferit pe nedrept. Aş dori să-mi prezint scuzele faţă de acestea. Am mărturisit aceste crime în speranţa că familiile victimelor îşi vor găsi pacea odată cu aflarea adevărului. O să-mi trăiesc viaţa în pocăinţă", a declarat Lee, în faţa judecătorilor.

Lee Chung-jae este deja condamnat la închisoare pe viaţă, şi se află în închisoare din 1994, pentru agresarea şi uciderea cumnatei sale. Bărbatul nu poate fi urmărit penal pentru "Crimele Hwaseong" deoarece termenul de prescripţie al acestora a expirat. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Cel mai notoriu criminal din Coreea de Sud, care şi-a recunoscut faptele după 30 de ani, este surprins că nu a fost prins mai repede