Galerie foto

Cel puţin 25 de persoane şi-au pierdut viaţa, după ce mai multe case s-au prăbuşit în urma unor alunecări de teren, în Mumbai

De Larisa Andreescu.
Publicat: 18.07.2021, 14:59.
Actualizat: 18.07.2021, 15:07

Cel puţin 25 de persoane au murit după ce mai multe case s-au surpat în urma unor alunecări de teren, în trei suburbii ale oraşului Mumbai, au anunţat duminică autorităţile locale.

Salvatorii caută supravieţuitori, după ce mai multe case s-au prăbuşit în urma unor alunecări de teren, în Mumbai

Cel puţin 25 de persoane şi-au pierdut viaţa, după ce mai multe case s-au prăbuşit în urma unor alunecări de teren, în Mumbai

Profimedia

Conform imaginilor transmise de televiziune, salvatorii şi-au folosit mâinile pentru a săpa în cautarea victimelor, iar autorităţile au spus că bilanţul tragic ar putea să crească.

VEDEŢI ÎN GALERIA FOTO IMAGINI ÎN URMA DEZASTRULUI DIN MUMBAI

În ultimele 24 de ore, au fost raportate oficial 11 incidente legat de case sau ziduri care s-au prăbuşit în zona Mumbai. Într-un cartier, mai multe barăci localitate la baza unui deal au căzut unele peste altele, au spus oficialii, potrivit news.ro.

Prim-ministrul Narendra Modi a transmis condoleanţe şi a anunţat că îi va ajuta pe cei afectaţi de alunecările de teren. Mai multe zone din oraş au fost inundate în urma ploilor căzute în ultimele 24 de ore, iar serviciul feroviar suburban a fost perturbat. În următoarele patru zile sunt aşteptate ploi însemnate în regiune. India traversează, din iulie până în septembrie, sezonul musonic.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.