Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cel puţin 34 de indieni, morţi după ce au băut alcool produs ilegal. Alte peste 100 de persoane au ajuns la spital

Tragedie în India. Cel puțin 34 de persoane au murit și peste 100 au fost transportate la spital după ce au băut alcool produs ilegal în Tamil Nadu. Autoritățile au declanșat o anchetă și au confiscat sute de litri de alcool. Un bărbat a fost arestat.

de Redactia Observator

la 20.06.2024 , 15:23

Cel puţin 34 de indieni, morţi după ce au băut alcool produs ilegal. Alte peste 100 de persoane au ajuns la spital Cel puţin 34 de indieni, morţi după ce au băut alcool produs ilegal. Alte peste 100 de persoane au ajuns la spital - Profimedia

Incidentul a fost confirmat de un înalt oficial din regiunea aflată în sudul Indiei. Victimele care au supraviețuit suferă de vărsături, dureri de stomac și diaree. Cel puțin 60 de persoane din cele peste 100 care au ajuns la spital au nevoie în continuare de asistență medicală, potrivit Sky News.

Un bărbat în vârstă de 49 de ani a fost arestat de poliție sub acuzația de vânzare ilegală de alcool. Polițiștii au confiscat 200 de litri de băutură alcoolică. În cadrul anchetei au fost suspendați 10 oficiali, inclusiv un șef al Poliției.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Ştiri externe » Cel puţin 34 de indieni, morţi după ce au băut alcool produs ilegal. Alte peste 100 de persoane au ajuns la spital