Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cel puţin 7 morţi după ce o maşină a intrat în mulţime, în Texas. Prima ipoteză: un atac intenţionat

Cel puţin şapte persoane au fost ucise, iar altele au fost rănite după ce un individ a lovit un grup de pietoni cu o maşină, în statul american Texas, afirmă surse din cadrul serviciilor de intervenţie.

de Redactia Observator

la 07.05.2023 , 21:14

Cel puţin 7 morţi şi 6 răniţi, după ce maşina a intrat în mulţime Cel puţin 7 morţi şi 6 răniţi, după ce maşina a intrat în mulţime - Twitter

Incidentul rutier a avut loc duminică în apropierea unui centru pentru cazarea persoanelor fără adăpost, în zona Ozanam din oraşul Brownsville, în statul american Texas. Un individ a lovit cu un vehicul, aparent intenţionat, un grup de pietoni, relatează Mediafax.

Cel puţin 7 morţi şi 6 răniţi, după ce maşina a intrat în mulţime

Bilanţul preliminar este de şapte morţi, a declarat un oficial din cadrul Poliţiei, citat de postul ABC News. Alte şase persoane au fost spitalizate în urma incidentului.

Articolul continuă după reclamă

Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere sunt dure. Au fost postate pe reţelele de socializare şi pot fi urmărite pe Twitter.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Cel puţin 7 morţi după ce o maşină a intrat în mulţime, în Texas. Prima ipoteză: un atac intenţionat