Antena Meniu Search
x

CEO-ul Pfizer anunţă renunţarea la restricţii şi dă vina pe antivaccinişti pentru numărul mare de decese din pandemie: "Milioane de oameni au murit din cauza acestui număr mic de criminali"

Albert Bourla, CEO-ul Pfizer, dă vina pe antivaccinişti pentru decesele provocate de Covid-19 după apariţia vaccinurilor.

de Redactia Observator

la 23.01.2022, 09:22

CEO-ul Pfizer anunţă renunţarea la restricţii şi dă vina pe antivaccinişti pentru numărul mare de decese din pandemie: "Milioane de oameni au murit din cauza acestui număr mic de criminali"
- Profimedia

Într-un interviu acordat postului TV israelian Channel 13, Bourla a spus că "există o mică minoritate de oameni care profită de pe urma difuzării dezinformării. Ei știu foarte bine totul, pur și simplu fac din asta un mod de viață să circule această dezinformare, sunt criminali". Acesta a mai precizat că a avut de suferit în plan personal din cauza zvonurilor false lansate de antivaccinişti. Aceştia au lansat în spaţiul public ideea că soţia lui Bourla a murit după ce el a forţat-o să se vaccineze. "Dar aceasta este cea mai mică dintre pagube, cel mai grav lucru este că oamenii cred acele lucruri… oamenii care mor în principal nu sunt vaccinați. Milioane de oameni au murit din cauza lor, a acestui număr mic de criminali", a declarat Bourla.

Când scăpăm de restricţii

Într-un alt interviu, acordat postului TV israelian Channel 12, Bourla a declarat că lumea va reveni la normal în câteva luni, dar Covid-19 va rămâne printre noi. Pentru a-l combate, Pfizer pregăteşte un vaccin care să acopere toate variantele şi care se va face anual. Asta înseamnă că restricţiile nu vor mai fi necesare.

"O dată pe an este mai ușor să convingi oamenii să-l facă. Este mai ușor pentru oameni să-și amintească. Într-o situație de sănătate publică, este o soluție ideală. Căutăm să vedem dacă putem crea un vaccin care să acopere Omicron și să nu uităm de celelalte variante. Și asta ar putea fi o soluție, dacă nu cumva iese ceva complet diferit. Virusul nu va fi eradicat. Virusul va fi cu noi în anii următori. Ar trebui să putem ajunge la o viață normală… în câteva luni", a declarat Albert Bourla, CEO-ul Pfizer.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » CEO-ul Pfizer anunţă renunţarea la restricţii şi dă vina pe antivaccinişti pentru numărul mare de decese din pandemie: "Milioane de oameni au murit din cauza acestui număr mic de criminali"