Antena Meniu Search
x

CEO-ul Pfizer îi numește ”criminali” pe cei care răspândesc dezinformări despre vaccinurile împotriva Covid: ”Au luat milioane de vieți”

CEO-ul Pfizer spune că oamenii care răspândesc informații greșite despre vaccinul împotriva Covid-19 sunt „criminali” și au provocat moartea a „milioane de vieți”. Într-o conversație cu Frederick Kempe, CEO al Atlantic Council, un think tank cu sediul în Washington, DC, Albert Bourla a spus că există un grup mic de oameni care răspândesc intenționat dezinformări, astfel încât să-i inducă în eroare pe cei care au îngrijorări în legătură cu vaccinul anti-Covid.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 10.11.2021, 11:05

CEO-ul Pfizer îi numește criminali pe cei care răspândesc dezinformări despre vaccinurile împotriva Covid: ”Au luat milioane de vieți”
CEO-ul Pfizer îi numește criminali pe cei care răspândesc dezinformări despre vaccinurile împotriva Covid: ”Au luat milioane de vieți” - Profimedia Images

„Acești oameni sunt criminali”, a spus Bourla. „Nu sunt oameni răi. Sunt criminali pentru că au provocat literalmente moartea a milioane de oameni”. Albert Bourla a spus că există două tipuri de oameni - cei care sunt vaccinați și cei care sunt sceptici față de vaccinare, „și ambelor tabere le este teamă”.

„Cei care primesc vaccinul se tem de boală și cred că, pentru că alții nu se vaccinează, le crește riscul să se îmbolnăvească” a spus CEO-ul Pfizer. "Acei oameni facă să le crească expunerea la virus, așa că sunt supărați pe ei că refuză să se vaccineze”, scrie Business Insider.

„Cei care refuză să se vaccineze, se tem de vaccin și sunt supărați de oamenii care îi presează să î facă”, a spus el. 

Dezinformarea privind vaccinarea anti-Covid pe rețelele de socializare

Pe acelaşi subiect

Dezinformarea a invadat platformele de rețele sociale de la începutul pandemiei, semănând îndoieli în știința din spatele vaccinurilor și COVID-19 în sine.

În septembrie, YouTube a luat măsuri împotriva dezinformării și a interzis conținutul anti-vaccin. Dar Kieran Press-Reynolds de la Insider a raportat că oamenii încă răspândesc dezinformare pe platformă.

CEO-ul Pfizer, despre revenirea la normalitate

Albert Bourla a mai spus că este de părere că viața poate „reveni la normalitate” pentru mulți oameni pe măsură ce un procent tot mai mare din populație se vaccinează împotriva COVID-19.

„Singurul lucru care stă între noul stil de viață și cel actual este, cu toată sinceritatea, ezitarea față de vaccinarea anti-Covid”, a mai spus CEO-ul Pfizer.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » CEO-ul Pfizer îi numește ”criminali” pe cei care răspândesc dezinformări despre vaccinurile împotriva Covid: ”Au luat milioane de vieți”