Antena Meniu Search
x

China a depășit pragul de un miliard de persoane vaccinate cu schema completă împotriva Covid-19

Peste 76% din populaţia Chinei a fost vaccinată cu schema completă împotriva Covid-19, până la data de 19 noiembrie, a anunțat Wu Liangyou, un oficial al Comisiei Naționale de Sănătate din China (NHC).

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 21.11.2021, 17:39

China a depășit pragul de un miliard de persoane vaccinate cu schema completă împotriva Covid-19China a depășit pragul de un miliard de persoane vaccinate cu schema completă împotriva Covid-19
China a depășit pragul de un miliard de persoane vaccinate cu schema completă împotriva Covid-19 - Profimedia Images

Un total de 1,076 miliarde de oameni din China au primit numărul necesar de doze pentru vaccinarea împotriva COVID. De asemenea, 65,73 milioane de oameni au primit a treia doză de vaccin anti-Covid, numită și doza "booster", scrie Reuters.

Duminică, China a raportat 17 noi cazuri de coronavirus, în scădere față de 23 cu o zi mai devreme. Dintre noile infecții, patru au fost cazuri cu transmitere locală, potrivit unui comunicat al Comisiei Naționale de Sănătate, în creștere față de trei cu o zi înainte.

China a raportat și opt ​​noi cazuri Covid asimptomatice, pe care le clasifică separat de cazurile confirmate, în scădere față de 16, cu o zi mai devreme.

Nu au existat noi decese, numărul persoanelor răpuse de Covid fiind de 4.636. Până la data de 20 noiembrie, China continentală avea 98.467 de cazuri confirmate de coronavirus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » China a depășit pragul de un miliard de persoane vaccinate cu schema completă împotriva Covid-19