Antena Meniu Search
x

China raportează cele mai multe cazuri noi zilnice COVID din februarie 2020

China a raportat duminică un total de 13.287 de noi cazuri zilnice pentru 2 aprilie, cel mai ridicat nivel din februarie 2020, majoritatea în provincia Jilin (nord-est) și în centrul financiar Shanghai, relatează Reuters, citat de Mediafax.

de Redactia Observator

la 03.04.2022, 09:19

China raportează cele mai multe cazuri noi zilnice COVID din februarie 2020
- Profimedia

Sunt 1.506 cazuri confirmate de coronavirus în ziua precedentă, a precizat duminică autoritatea națională de sănătate, în scădere de la 2.129 cu o zi înainte. Însă numărul de noi cazuri asimptomatice, pe care China nu le clasifică drept cazuri confirmate, a crescut la 11.781 sâmbătă, față de 7.869 cu o zi înainte.

Shanghai, unde locuiesc 25 de milioane de locuitori, va efectua duminică un test antigen la nivelul întregului oraș și luni un test de acid nucleic în masă, a declarat duminică, în cadrul unei conferințe de presă, un oficial de rang înalt din cadrul autorității sanitare din Shanghai.

Orașul s-a străduit să oprească epidemia prin impunerea unui lockdown în două etape, determinând producătorii să oprească operațiunile și provocând o congestie severă în portul Shanghai, cel mai mare centru de transport de containere din lume.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » China raportează cele mai multe cazuri noi zilnice COVID din februarie 2020