Antena Meniu Search
x

Video China se confruntă cu o criză a sicrielor, după ce decesele cauzate de Covid au explodat. Sunt raportate 4,2 milioane de infectări pe zi

China se confruntă cu o criză a coşciugelor, după ce numărul deceselor provocate de COVID-19 în zonele rurale ale Chinei a explodat.

de Redactia Observator

la 26.01.2023, 07:55

Vezi și

Un institut de cercetare în domeniul sănătăţii din Londra susţine că s-a ajuns la un vârf al pandemiei de 4,2 milioane de infectări pe zi. Mai grav, de la începutul lunii decembrie, de când s-au ridicat restricţiile, au murit aproximativ 850.000 de persoane.

Experţii sunt de părere că un rol semnificativ l-au avut şi călătoriile în interiorul ţării, înaintea Anului Nou Chinezesc, când familiile se reunesc pentru a sărbători împreună. Adică exact ce s-a întâmplat și la primul episod al pandemiei în 2020. Potrivit unui epidemiolog-şef din China, 80 la sută din populaţie a fost afectată, până acum, de coronavirus. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » China se confruntă cu o criză a sicrielor, după ce decesele cauzate de Covid au explodat. Sunt raportate 4,2 milioane de infectări pe zi