Antena Meniu Search
x

Chinezii au construit un nod de cale ferată în doar 9 ore (Video)

Chinezii sunt renumiți pentru viteza cu care realizează construcții impresionante, iar ultima ispravă este greu de neimaginat pentru alte țări.

Chinezii sunt renumiți pentru viteza cu care realizează construcții impresionante, iar ultima ispravă este greu de neimaginat pentru alte țări.

Un număr de 1.500 de muncitori au lucrat, în noaptea de 19 spre 20 ianuarie, pentru a crea un nod de cale ferată, care unește cele mai importante linii de cale ferată din țară - Ganlong, Ganruilong și Zhanglong - cu una nouă, Nanlong, în orașul Longyan.

Chinezii au construit un nod de cale ferata in nouă ore

Cei 1500 de muncitori s-au ajutat pentru îndeplinirea sarcinii de 23 de excavatoare și șapte trenuri.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit agenției Xinhua, muncitorii au instalat de asemenea instalațiile speciale pentru a asigura tranzitul trenurilor, desfacerea sau cuplarea unor vagoane, și echipament pentru monitorizarea traficului.

Responsabilul lucrării, Zhan Daosong, a explicat că sarcina a putut fi dusă la îndeplinire într-un timp atât de scurt, deoarece cei 1500 de muncitori au fost împărțiți în șapte unități, aceștia putând îndeplini mai multe sarcini simultan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri externe » Chinezii au construit un nod de cale ferată în doar 9 ore (Video)