Antena Meniu Search
x

Christina Aguilera, concert surpriză la metroul din New York! Artista s-a deghizat, iar fanii au rămas uimiţi

Peronul unei staţii de metrou s-a transformată într-o adevărată sală de concerte. O cântăreaţă, cu chipul acoperit de ochelari şi o pălărie cu boruri largi, i-a uimit pe călătorii din New York.

Vezi și

Peronul unei staţii de metrou s-a transformată într-o adevărată sală de concerte. O cântăreaţă, cu chipul acoperit de ochelari şi o pălărie cu boruri largi, i-a uimit pe călătorii din New York. În timpul spectacolului, ea şi-a dezvăluit identitatea. Era nimeni alta decât Christina Aguilera.

Ascunsă sub pălărie, cu hainele demodate şi ochelari de soare, cântăreaţa s-a dezlănţuit pe scena improvizată pe peronul staţiei din New York. Iar reprezentaţia a atras zeci de curioşi surprinşi de talentul... necunoscutei. 

Momentul revelaţiei a venit la după un hit al Arethei Franklin. Artiştii şi-au dezvăluit chipul şi adevărata identitate, în aplauzele oamenilor.

Concertul a continuat parcă şi mai aprins. Christina Aguilera şi-a interpretat propriul "Fighter", iar Fallon s-a ocupat de atmosferă şi şi-a arătat calităţile de dansator. 

Astfel de momente i-au mai încântat şi în trecut pe locuitorii din New York. Pe scena de la metrou au mai cântat U2, Maroon 5 şi Miley Cyrus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Christina Aguilera, concert surpriză la metroul din New York! Artista s-a deghizat, iar fanii au rămas uimiţi