Antena Meniu Search
x

Accident tragic. Şoferiţă reţinută de poliţişti, după ce a intrat cu maşina de teren în pietoni. Cinci oameni au murit (VIDEO)

Cinci oameni au murit, iar şase au fost răniţi după ce o maşină a lovit în plin un grup de pietoni la Harkov. Doi răniţi sunt în stare critică.

Vezi și

Cinci oameni au murit, iar şase au fost răniţi după ce o maşină a lovit în plin un grup de pietoni la Harkov. Doi răniţi sunt în stare critică. Nu a fost vorba, însă, de un atac terorist asemenea celor din Nisa, Berlin sau Londra, ci de un tragic, dar banal, accident.

Potrivit martorilor, o maşină condusă de o femeie de 20 de ani a trecut pe roşu şi a fost lovită violent de un puternic vehicul de teren.

În urma impactului, maşina scăpată de sub control a fost aruncată pe trotuar, într-o zonă intens circulată din apropierea unui restaurant. Şoferiţa vinovată a fost reţinută de poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Accident tragic. Şoferiţă reţinută de poliţişti, după ce a intrat cu maşina de teren în pietoni. Cinci oameni au murit (VIDEO)