Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Cinci români, răniți pe o șosea din Austria. Dubița în care se aflau s-a ciocnit violent cu o altă mașină. Trei dintre ei, la spital cu răni grave

Accident grav în Austria. Cinci români au fost răniți după ce dubița în care se aflau s-a ciocnit violent cu o mașină pe B148 Altheimer Straße. 

de Redactia Observator

la 10.09.2024 , 08:56

Cinci români, răniți pe o șosea din Austria. Dubița în care se aflau s-a ciocnit violent cu o altă mașină. Trei dintre ei, la spital cu răni grave Cinci români, răniți pe o șosea din Austria. Dubița în care se aflau s-a ciocnit violent cu o altă mașină. Trei dintre ei, la spital cu răni grave - Capturi YouTube / laumat.at media e.U.

Accidentul a avut loc pe B148 Altheimer Straße din municipiul St. Peter am Hart.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 00:35, pe data de 8 septembrie 2024, când un bărbat în vârstă de 45 de ani din districtul Wels-Land conducea un autoturism dinspre Braunau am Inn către Altheim, potrivit Laumat.at.

Cinci români răniți pe o șosea din Austria

Articolul continuă după reclamă

În același timp, un cetățean român de 44 de ani, aflat la volanul unui microbuz cu opt pasageri, toți cetățeni români, conducea în direcția opusă, tractând o remorcă, spun autoritățile.

Două persoane au fost rănite grav iar alte trei au suferit răni ușoare. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Ştiri externe » Cinci români, răniți pe o șosea din Austria. Dubița în care se aflau s-a ciocnit violent cu o altă mașină. Trei dintre ei, la spital cu răni grave