Antena Meniu Search
x

Cine este bărbatul care l-a atacat cu ciocanul pe soţul lui Nancy Pelosi. A fost inculpat pentru tentativă de răpire şi agresiune

Individul suspectat că l-a agresat în mod violent pe soţul lui Nancy Pelosi, lidera democraţilor din Camera Reprezentanţilor, la domiciliul celor doi, a fost inculpat pentru tentativă de răpire şi agresiune, a anunţat luni Departamentul Justiţiei al SUA, informează AFP şi Reuters.

de Redactia Observator

la 31.10.2022, 22:53

Paul Pelosi, atacat cu un ciocan de un bărbat care a strigat "Unde e Nancy?"
Paul Pelosi, atacat cu un ciocan de un bărbat care a strigat "Unde e Nancy?" - Profimedia

David DePape a pătruns vineri dimineaţa în locuinţa cuplului Pelosi, la San Francisco, echipat cu o frânghie, o pereche de mănuşi şi o bandă adezivă, a precizat Departamentul de Justiţie într-un comunicat. Toate aceste elemente demonstrează că el avea intenţia să o răpească pe Nancy Pelosi, cap de acuzare pasibil de până la 20 de ani de închisoare. Bărbatul de 42 de ani a intrat în dormitorul cuplului căutând-o pe Nancy Pelosi, care se afla la Washington. El l-a trezit pe Paul Pelosi, pe care l-a atacat cu un ciocan.

Paul Pelosi, atacat cu un ciocan de un bărbat care a strigat "Unde e Nancy?"

Suspectul a fost arestat la faţa locului de poliţie, care l-a găsit pe soţul lui Nancy Pelosi în stare de inconştienţă. Agresarea unui membru de familie al unui responsabil american este pasibilă de o pedeapsă ce poate ajunge la 30 de ani de închisoare, a adăugat Departamentul de Justiţie.

Joe Biden a subliniat sâmbătă că atacatorul a strigat "unde este Nancy?", asemenea unor protestatari care au intrat în Capitoliu pe 6 ianuarie 2021, potrivit mass-media. În vârstă de 82 de ani, Paul Pelosi a suferit o fractură craniană în urma acestui atac şi este spitalizat. Nancy Pelosi s-a declarat "traumatizată" sâmbătă de această agresiune, precizând totodată că starea de sănătate a lui Paul Pelosi, care a fost operat vineri, continuă să se amelioreze. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Cine este bărbatul care l-a atacat cu ciocanul pe soţul lui Nancy Pelosi. A fost inculpat pentru tentativă de răpire şi agresiune