Antena Meniu Search
x

Galerie foto Cine este noul iubit al lui Taylor Swift. Artista i-a sărit în brațe pe terenul de la Super Bowl, după ce echipa lui a câștigat meciul

Taylor Swift nu a mai ținut cont de nimeni și a dat frâu liber sentimentelor, după ce Kansas City Chiefs, echipa din care face parte iubitul ei, a câştigat Super Bowl, luni dimineaţă, la Las Vegas. Artista a mers direct pe teren pentru a-l îmbrăţişa şi săruta pe Travis Kelce.

de Redactia Observator

la 12.02.2024, 13:59

Vezi și

Sosită directă de la Tokyo, unde a cântat cu o zi înainte, artista, câştigătoare a 14 premii Grammy, s-a aflat într-una din loje pentru a-l susţine pe partenerul său Travis Kelce, jucător al echipei Kansas City Chiefs, care s-a luptat pentru trofeu cu San Francisco 49ers.

Taylor Swift, în centrul atenției

După ce s-a bucurat în tribună alături de prieteni de victoria celor de la Chiefs, Taylor Swift s-a dus pe teren pentru a fi alături de Travis Kelce. Cei doi s-au îmbrăţişat îndelung şi s-au sărutat sub ochii întregii lumi, potrivit News.ro.

Kansas City Chiefs a învins cu 25-22 echipa San Francisco 49ers, pe Allegiant Stadium, în Las Vegas, şi a câştigat pentru a treia oară Super Bowl în ultimii cinci ani. 

Pe acelaşi subiect

Spectacol senzațional la Super Bowl

Usher a făcut show la Super Bowl. El a fost acompaniat de dansatori, acrobaţi şi dansatori la bară, într-un spectacol care marchează în mod tradiţional pauza Super Bowl-ului, finala campionatului de fotbal american NFL. 

Rând pe rând, el a interpretat piesele care i-au marcat cariera, care include nouă hituri numărul unu în topurile din SUA şi peste 75 de milioane de albume vândute în întreaga lume. "Yeah!", "Love In This Club" sau "Burn" au răsunat pe Allegiant Stadium din Las Vegas, unde Usher a fost artist rezident din iulie 2022 până în decembrie 2023.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Cine este noul iubit al lui Taylor Swift. Artista i-a sărit în brațe pe terenul de la Super Bowl, după ce echipa lui a câștigat meciul