Antena Meniu Search
x

Video Usher, show senzațional la Super Bowl. Lebron James, Lady Gaga, Taylor Swift, Beyonce și Jay Z au facut parte din spectatorii de elită

Cel mai mare spectacol sportiv de pe Planetă a avut loc aseară în Las Vegas. Super Bowl a însemnat show atât pe teren, cât şi pe scenă sau în tribune. Finala celui mai urmărit eveniment sportiv din Statele Unite nu i-a dezamăgit pe fani și le-a oferit și anul acesta un show pe cinste. Concertul din pauză a fost susţinut de Usher. Vedetele din tribune au atras atenţia mai ceva ca jocul de pe teren.

de Redactia Observator

la 12.02.2024, 10:55

Post Malone a dat startul serii, iar atmosferă incendiară a fost atât pe teren, cât şi în tribune. Pentru spectacolul de la pauză a fost susţinut de cântărețul Usher, câștigator de opt ori la premiile Grammy. Atât fanii de pe stadion, cât şi cei de pe reţelele sociale au fost cuceriţi de fiecare minut de concert. Pe scena, alaturi de artist, a urcat si Alicia Keys.

Cele mai în vogă vedete internaționale și-au asigurat și anul acesta un loc la Super Bowl. Fanii s-au bucurat de fiecare minut și au stat geană pe preferații lor. Gwen Stefani, Lebron James, Lady Gaga sau celebrul cuplu format din Beyonce si Jay Z au facut parte din spectatorii de elită de aseară.

Taylor Swift, în centrul atenției

Taylor Swift a spus şi ea ,,prezent" aseară în tribune, deşi existau speculații că artista nu va ajunge la timp în Las Vegas, după maratonul de concerte din Tokyo. Cântăreaţa a venit să îl susţină pe iubitul ei, Travis Kelce. La final meciului, tânăra artistă a mers pe teren și și-a sărutat iubitul.

Pe acelaşi subiect

Superbowl nu este doar punctul culminant al unui sezon, ci și cea mai importantă zi pe piață de publicitate. Ca în fiecare an, pauzele din timpul competiției sunt dedicate reclamelor, pregătite din timp pentru a avea impact și pentru a merita cele șapte milioane de dolari pe care companiile le plătesc pentru 30 de secunde de difuzare.

Federico Rossi, professor of management: Companiile acestea ţintesc spre un segment foarte larg. Nu o să vezi produse precum plase de pescuit sau ceai matcha. Din cauza aceasta, companiile vor oferi o reclamă de calitate foarte înaltă şi cu foarte mult impact.

Marele meci a fost găzduit de unul dintre cele mai moderne si extravagante stadioane din lume. Allegiant Stadium din Las Vegas este a doua cea mai scumpă arenă de pe planetă.

Protagonistele celui mai scump meci de pe planetă au fost echipele Kansas City Chiefs și San Francisco 49-ers. Dupa multe răsturnări de situaţie, Kansas City Chiefs şi-a învins adversara în prelungiri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Usher, show senzațional la Super Bowl. Lebron James, Lady Gaga, Taylor Swift, Beyonce și Jay Z au facut parte din spectatorii de elită