Antena Meniu Search
x

Video Cine sunt cei 5 copii morţi în castelul gonflabil luat de vânt în Australia. Alţi 4 copii sunt grav răniţi: "Ni se frâng inimile"

Primele victime ale tragediei din Australia, în care cinci copii şi-au pierdut viaţa au fost identificate. Doi dintre elevii care se aflau în castelul groazei, la o petrecere de sfârşit de an şcolar erau clasa a şasea şi au pierit tragic în urma accidentului.

de Redactia Observator

la 16.12.2021, 12:59

Vezi și

Zane şi Addison urmau să înceapă liceul anul viitor şi sărbătoreau alături de colegii lor ultima zi de clasa a VI-a, fără să ştie că avea să fie ultima petrecere la care aveau să ia parte şi asta pentru că vieţile lor au fost curmate mult prea devreme. Patru dintre colegii lor se luptă în continuare să trăiască, după ce au fost grav răniţi în acelaşi accident, scrie Daily Mail. Omagiile au început să apară la scurt timp în mediul online, apropiaţii fiind cutremuraţi de vestea că cei doi au murit.

O pagină pentru donaţii a fost lansată, astfel încât lumea să poată oferi bani, care să fie oferiţi ulterior familiilor celor decedaţi. "Zane era un suflet atât de frumos, grijului şi blând, care a avut provocări în viaţă, luptându-se cu autismul, dar care nu l-a dat înapoi şi a continuat să reuşeacă în viaţă", spune un apropiat al unuia dintre copii morţi. 

Mătuşa lui Addison a publicat de asemenea un mesaj pe aceeaşi pagină de donaţii, spunând că banii pe care îi va strânge vor fi oferiţi părinţilor fetei care sunt acum nevoiţi să "îşi trăiască viaţa fără fiica lor preţioasă". "Viaţa nepoatei mele a fost luată în mod tragic în accidentul de azi. Sper să strâng nişte bani pentru fratele meu şi cumnata mea, care să îi ajute la plata costurilor pentru înmormântare. Nici nu îmi pot găsi cuvintele în acest moment. Toată lumea este devastată. A fost întotdeauna un sulet atât de dulce. Toţi te iubim, Paddi Melon", a scris mătuşa tinerei moarte.

Oamenii legii, tulburaţii de imaginile durerii

Pe acelaşi subiect

Doi poliţişti sosiţi la locul accidentului au fost surprinşi consolându-se reciproc în timp ce păreau extrem de afectaţi de cele văzute. Victimele, printre care se numără alţi trei copii erau elevi în clasa a VI-a. Alţi patru copii sunt în continuare în stare gravă la spital. „O zi în care acești copii trebuiau să-și sărbătorească ultima zi de școală primară, în schimb, cu toții plângem pierderea lor”, a declarat comisarul de poliție din Tasmania, Darren Hine, joi după-amiază.

Filmul accidentului din Australia

Patru copii au murit şi alţi cinci au fost răniţi, unii dintre ei cu leziuni grave, după ce o rafală de vânt a ridicat în aer un castel gonflabil instalat în curtea unei şcoli din insula Tasmania, situată în sud-estul Australiei, a informat joi Poliţia locală, citată de EFE, scrie AGERPRES.

"O rafală de vânt a ridicat în aer castelul gonflabil. Mai mulţi copii au căzut de la o înălţime de aproape zece metri în jurul orei 10:00 şi au primit îngrijiri medicale la faţa locului. S-au produs câteva leziuni grave", a informat Poliţia din Tasmania pe reţelele de socializare.

Un grup de ambulanţe se află în zonă şi au fost mobilizate inclusiv elicoptere pentru a-i asista pe cei răniţi, au informat autorităţile locale într-un mesaj postat pe Facebook. Accidentul a avut loc în timp ce şcoala primară The Hillcrest, din oraşul Devonport, din nordul Tasmaniei, organiza serbarea de Crăciun a elevilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Cine sunt cei 5 copii morţi în castelul gonflabil luat de vânt în Australia. Alţi 4 copii sunt grav răniţi: "Ni se frâng inimile"