Antena Meniu Search
x

Clipe de panică după un incendiu izbucnit într-un avion plin cu pasageri, în Taiwan. Două persoane au fost rănite

Un incendiu a izbucnit într-un avion cu destinația Singapore. Aproape 200 de pasageri așteptau să decoleze, însă incidentul le-a stat în cale. Oamenii s-au agitat atunci când au văzut flăcările și au făcut tot posibilul să se îndepărteze. Echipajul de zbor a acționat la timp, iar incendiul a fost stins.

de Cristina Cruceru

la 12.01.2023, 08:47

Clipe de panică după un incendiu izbucnit într-un avion plin cu pasageri, în Taiwan
Clipe de panică după un incendiu izbucnit într-un avion plin cu pasageri, în Taiwan - Twitter

În filmare se poate observa cum călătorii sunt îngroziți și se îndepărtează de flăcări, în timp ce fumul umple cabina, iar însoțitorii de bord se grăbesc să stingă focul. În urma incendiului, au fost rănite două persoane. Imaginile, devenite virale pe Twitter, ar fi avut loc marți seară pe Aeroportul Internațional Taoyuan din Taiwan.

Avionul, cu destinația Singapore, se pregătea să decoleze când un încărcător portabil de telefon mobil ar fi luat foc, scrie Daily Mail. Pasagerii pot fi văzuți fugind din calea flăcărilor, în timp ce membrii echipajului vin în ajutor. Însoțitorii de zbor reușesc să stingă cu succes focul, în timp ce încearcă să calmeze pasagerii aflați în dificultate. Reprezentanții de la Aeroportul Taoyuan au transmis că cei doi pasageri răniți au suferit doar răni minore, inclusiv arsuri ușoare la mâini și o mică vânătaie la nivelul feței.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cine sunt persoanele rănite

Pe acelaşi subiect

Se pare că unul dintre răniți este proprietarul încărcătorului portabil care a explodat după ce s-a supraîncălzit. Celălalt era partenerul său de călătorie. Din fericire, toți cei 189 de pasageri au ieșit în siguranță din avion. Zborul a fost anulat ulterior.

Un pasager a declarat pentru știrile locale: "Dintr-o dată a fost fum, apoi l-a aruncat pe jos, iar apoi a luat foc, așa că fumul a venit peste el. Un alt martor a explicat că membrii echipajului au luat imediat extinctoarele și au pulverizat pentru a stinge focu. Era mult fum".

Reprezentanții aeroportului susțin că au reprogramat zborurile pasagerilor și că i-au despăgubit pentru cheltuielile de călătorie după această experiență înfricoșătoare. Companiile aeriene Scoot au făcut o declarație, în care spun că se fac cercetări după acest incident.

"Scoot își cere sincer scuze pentru incident. Siguranța clienților și a echipajului nostru este prioritatea noastră principală", au spus ei.

În mediul online, videoclipul a făcut multe vizualizări. Un internaut a comentat: "Chestii înfricoșătoare". Altcineva a lăudat echipajul pentru profesionalismul lor: "Uitați-vă la echipajul de cabină, superb!"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Clipe de panică după un incendiu izbucnit într-un avion plin cu pasageri, în Taiwan. Două persoane au fost rănite