Antena Meniu Search
x

Video Cod roşu de inundaţii şi alunecări de teren, în nordul Italiei. Bulevardele din Milano a fost înghiţite de ape şi s-au transformat în râuri

Regiuni întregi din nordul Italiei au fost înghițite de ape. 

de Redactia Observator

la 31.10.2023, 20:45

Vezi și

Ploile au inundat cele mai mari orașe din provincia Emilia Romagna, care au fost afectate grav de inundații şi în această vară. Situația este dificilă inclusiv în Milano. Bulevardele centrale, cunoscute pentru frumusețea lor, s-au transformat în adevărate râuri.

În zonă este cod roşu de furtuni şi alunecări de teren

Apa a inundat străzile din nordul orașului și trei stații de metrou, iar în mai multe cartiere, locuitorii au rămas fără electricitate pentru mai multe ore. Rafalele intense de vânt au doborât copaci pe străzi și au distrus nenumărate acoperișuri.

Nu există persoane rănite, aceasta deoarecen mare parte dintre cetățeni au rămas închiși în case. Mai multe clădiri care se află în preajma râului Lambro au fost evacuate ca măsură de precauție. Inundații s-au semnalat, astăzi, și în localitatea Brianza, blocând strada dintre Milano și Meda.

Tot în regiunea Lombardia, Protecția Civilă avertizează cetățenii să nu se apropie de lacul Como, care este aproape de revărsare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Cod roşu de inundaţii şi alunecări de teren, în nordul Italiei. Bulevardele din Milano a fost înghiţite de ape şi s-au transformat în râuri