Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Comedianul Bob Newhart a murit la 94 de ani. Recent a fost recunoscut pentru apariţiile în "Young Sheldon" și "The Big Bang Theory"

Bob Newhart, legenda comediei americane, a murit la vârsta de 94 de ani.

de Redactia Observator

la 19.07.2024 , 10:07

Actorul a apărut pentru prima dată pe micile ecrane în 1958 în emisiunile "The Bob Newhart Show". În ultimii ani, fanii l-au văzut în mai multe seriale de succes precum "Young Sheldon" și "The Big Bang Theory". Chiar şi aşa, începutul carierei sale a fost puţin diferit - a lucrat ca redactor de anunțuri publicitare şi contabil.

La scurt timp după ce a terminat armata, el și un prieten au început să înregistreze momente de comedie improvizate. În 1959, a fost descoperit de un DJ local, care l-a recomandat recent înființatei case de discuri Warner Bros Records. Înregistrarea sa live dintr-un club de comedie din Houston, The Button-Down Mind of Bob Newhart, a devenit primul album de comedie care s-a clasat în topuri.

Alte șapte albume au fost lansate după aceea, cu milioane de copii vândute.

Vezi și

Newhart a lăsat în urma sa patru copii și de numeroși nepoți. Soția sa, Virginia „Ginnie” Newhart, a decedat în 2023 la vârstă de 60 de ani.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » Comedianul Bob Newhart a murit la 94 de ani. Recent a fost recunoscut pentru apariţiile în "Young Sheldon" și "The Big Bang Theory"