Antena Meniu Search
x

COMOARA DIN TANC. Ce a găsit un englez în rezervorul de motorină al unui tanc achiziţionat de pe eBay a lăsat pe toată lumea cu gura căscată (VIDEO)

Un englez şi-a cumpărat un tanc de pe eBay şi a avut surpriza să găsească în rezorvorul de motorină o adevărată comoară! Mai mult, a avut şi inspiraţia să filmeze momentul, fără să bănuiască vreo clipă peste ce va da.

Mike Mead, proprietarul unei afaceri cu tancuri, şi mecanicul Todd Chamberlain, dezasamblau un T54 de fabricaţie chineză, provenind din Iraq, atunci când au descoperit în rezervor lingouri de aur în valoare de două milioane de lire sterline.

Cei doi se aşteptau să găsească mai degrabă arme în rezervor şi în alte compartimente ale tancului pe care l-au achiziţionat pentru 30.000 de lire sterline. Tancul a luat parte în 1990 la invazia din Kuweit şi se pare că soldaţii irakieni au jefuit atunci o bamcă, ascunzând mai multe lingouri de aur.

Pe acelaşi subiect

Mike Mead a suna timediat la poliţie pentru a raporta găsirea aurului, iar ofiţerii i-au înmânat o hârtie prin care atestă că au ridicat lingourile găsite de britanic. Nu se ştie deocamdată dacă acesta se va putea bucura măcar de o parte din averea găsită.

Presa britanică scrie că au fost deja contactate autorităţile kuweitinene, pentru a se stabili dacă aurul e din rezerva furată de iraqieni la invazia din 1990.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » COMOARA DIN TANC. Ce a găsit un englez în rezervorul de motorină al unui tanc achiziţionat de pe eBay a lăsat pe toată lumea cu gura căscată (VIDEO)