Antena Meniu Search
x

Video Condamnare definitivă pentru Marincat, românul care a violat şi bătut până la moarte o copilă de 18 luni, în Italia

Gabriel Robert Marincat va sta la închisoare toată viaţa. Este decizia definitivă a Curţii de Casaţie din Italia. Instanţa a declarat inadmisibil recursul românului de 28 de ani care, pe 11 ianuarie 2021, la Cabiate, a violat-o, iar mai apoi a ucis-o pe fetiţa iubitei lui de atunci. Micuţa Sharon Barni avea doar 18 luni. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 18.01.2024, 14:27

Crima brutală a avut loc în urmă cu trei ani, pe 11 ianuarie 2021, în casa din via Dante Alighieri din localitatea Cabiate, în provincia italiană Como.

Marincat locuia de câteva luni împreună cu iubita lui de atunci și fiica ei acesteia de nici 2 anişori, pe care femeia o avea dintr-o relație anterioară. În baza celor reconstituite de anchetatori şi a ceea ce a recunoscut românul, acea după-amiază, individul a abuzat-o pe micuță și a bătut-o în mod repetat, până a murit. Sharon Barni a fost găsită de bunica maternă în stare foarte gravă, copila dându-şi ultima suflare la spitalul din Bergamo, une fusese transportată de urgenţă.

"Da, am violat-o și am ucis-o pe Sharon"

Iniţial, românul a încercat să justifice rănile micuței Sharon spunând că fetiţa s-a rănit în timp ce se juca. Bărbatul a susținut că micuța ar fi tras de un cablu electric și i-ar fi căzut în cap un radiator, provocându-i traume la cap. "A tras de un cablu și i-a căzut în cap radiatorul, dar nu părea ceva grav, fata a continuat să se joace", sunt cuvintele pe care Marincat, căruia iubita îi lăsase în grijă fiica, le repeta după ce Sharon Barni a murit la spitalul din Bergamo.

Pe acelaşi subiect

Ulterior, individul a mărturisit faptele oribile: "Da, am violat-o și am ucis-o pe Sharon".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La 6 decembrie 2021, românul a fost condamnat la închisoare pe viață, însă avocatul său a decis să facă recurs, solicitând din nou o evaluare psihiatrică pentru clientul său.

La 6 iulie 2022, Curtea de Apel din Milano a confirmat sentința din primă instanță, însă apărătorul românului a făcut recurs la Curtea Supremă, reiterând necesitatea unei investigații psihiatrice pentru a constata posibila prezență a tulburărilor mintale, scrie primacomo.it.

Recursul la Curtea Supremă a fost inadmisibil, a fost ultima acțiune posibilă

Cu toate acestea, recursul prezentat la Curtea de Casație a Romei a fost acum considerat și el inadmisibil. Marincat își va ispăși pedeapsa pe viață în închisoarea Pavia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Condamnare definitivă pentru Marincat, românul care a violat şi bătut până la moarte o copilă de 18 luni, în Italia