Antena Meniu Search
x

Galerie foto Gavrilă, un tânăr român de 27 de ani, a murit zdrobit de un buştean în Trentino. Era tatăl unei fetițe de doar câteva luni

Un tânăr român în vârstă de 27 de ani a murit în urma unui accident teribil la locul de muncă, în Italia, strivit de un buştean. Tragedia a avut loc marţi, 16 ianuarie, într-o fabrică de cherestea din oraşul Amblar-Don din regiunea Trentino. Potrivit publicaţiei Il dolomiti, Gavrilă Grad se stabilise de câţiva ani în Peninsulă şi era tatăl unei fetiţe de doar câteva luni. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 18.01.2024, 10:57

Cei care au dat alarma au fost chiar colegii românului. La faţa locului au sosit rapid pompierii şi ambulanţele, dar şi carabinierii. Militarii l-au scos pe tânăr de sub greutatea buşteanului şi, timp de aproximativ o oră, medicii i-au aplicat manevre de resuscitare. Din păcate, însă, efortul lor a fost în zadar. Rănile suferite au fost mult prea grave şi nu s-a mai putut face nimic.

Inspectorii de muncă, dar şi carabinierii continuă cercetările pentru a reconstitui dinamica tragediei. Potrivit Corriere della Sera, buşteanul care s-a prăbuşit peste Gavrilă a căzut dintr-o grămadă de alţi buşteni, de la o înălţime de 4 metri.

Gavrilă era tatăl unei fetiţe de doar câteva luni

Patronii firmei, care are în jur de 20 de angajați, majoritatea de origine străină, sunt în stare de șoc. La fel şi familia şi apropiaţii tânărului.

Gavrilă Grad a ajuns în Italia în urmă cu câțiva ani, ca muncitor sezonier agricol. Se stabilise în Malgolo, împreună cu partenera lui, unde hotărâseră să-și întemeieze o familie. Cei doi deveniseră parinţii unei fetiţe splendide în urmă cu doar câteva luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Gavrilă, un tânăr român de 27 de ani, a murit zdrobit de un buştean în Trentino. Era tatăl unei fetițe de doar câteva luni