Antena Meniu Search
x

Video Ce spune fostul mafiot despre Anica, românca ucisă cu sânge rece și aruncată apoi într-un râu. Italianul de 77 de ani ar fi atras-o la el acasă

Se face lumină în cazul Anicăi Panfile, românca ucisă în Italia în luna mai a anului trecut. Fostul ei angajator, un italian de 77 de ani, care a făcut parte dintr-o grupare mafiotă a fost arestat. Procurorii cred că a atras-o la el acasă pe femeie, mamă a patru copii. 

de Redactia Observator

la 17.01.2024, 20:22

Vezi și

Marţi seară, Franco Batteggia a fost dus de poliţişti la închisoarea din Treviso. Cu doar câteva ore înainte, fusese arestat şi acuzat de uciderea Anicăi Panfile, o româncă de 31 de ani. Mamă a patru copii, femeia a lucrat la restaurantul pescăresc al lui Battegia.

Pe 18 mai 2023, a mers acasă la fostul angajator pentru a primi un document fiscal. Bărbatul spune că i-ar fi dat cinci mii de euro, cu titlu de împrumut. Mai departe, procurorii nu mai cred varianbta lui.

Marco Martani, procuror: El ar fi însoţit-o într-o altă localitate unde avea o întâlnire cu o persoană pe care el nu o cunoştea, pentru un motiv pe care el nu îl ştia. Dar noi nu avem nicio dovadă despre acest presupus drum.

Corpul Anicăi a fost găsit într-un râu, trei zile mai târziu.

Pe acelaşi subiect

Corpul Anicăi a fost găsit într-un râu, trei zile mai târziu. Geanta şi telefonul mobil lipseau. Autopsia a arătat că a fost lovită în cap, apoi sufocată. Anchetatorii au găsit dovezi că ar fi consumat cocaină înainte de moarte, dar şi că cei doi ar fi avut relaţii sexuale.

Franco Battaggia, suspect de crimă: Îmi plăcea. Ca muncitoare. Era excepţională.

Franco Battaggia este un fost membru al unei grupări mafiote din regiunea Venetto. A mai fost la închisoare după ce a ucis un om care ar fi fost responsabil de moartea soţiei lui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Ce spune fostul mafiot despre Anica, românca ucisă cu sânge rece și aruncată apoi într-un râu. Italianul de 77 de ani ar fi atras-o la el acasă