Antena Meniu Search
x

Conor McGregor este acuzat de viol. Starul MMA ar fi agresat sexual o femeie, în interiorul unei toalete, după finala NBA

Luptătorul de MMA Conor McGregor este acuzat de viol. TMZ susţine că a obţinut copii după scrisorile trimise de un avocat către sportiv, echipa Miami Heat şi NBA, după ce acesta ar fi agresat sexual o femeie după finala campionatului american de baschet. 

de Redactia Observator

la 15.06.2023, 22:30

Conor McGregor la finala NBA dintre Denver Nuggets şi Miami Heat
Conor McGregor la finala NBA dintre Denver Nuggets şi Miami Heat - Profimedia Images

Conform acestor scrisori, trimise de către avocatul Ariel Mitchell, incidentul s-a petrecut imediat după meciul al patrulea al finalei NBA, de la Miami, din Kaseya Center, unde Denver Nuggets s-a impus cu 108-95 în faţa lui Miami Heat.

McGregor a făcut parte din spectacolul construit în jurul meciului, luând parte la show şi stând chiar lângă teren, scrie news.ro.

McGregor ar fi fost ajutat de oamenii de securitate angajaţi de NBA şi de Miami Heat

Avocatul Ariel Mitchell îl acuză însă că mai târziu, în cursul serii, a agresat sexual violent o femeie, în interiorul unei băi pentru bărbaţi. Mitchell susţine că McGregor a fost ajutat de oamenii de securitate angajaţi de NBA şi de Miami Heat, care au forţat-o pe femeie să intre în toaleta respectivă, unde se afla deja McGregor.

După ce a reuşit să scape de McGregor, femeia s-ar fi dus la poliţie, unde a raportat agresiunea, apoi a căutat un avocat. În scrisorile trimise, avocatul Ariel Mitchell spune că victima caută să stabilească înţelegeri cu NBA, Miami Heat şi Conor McGregor, nedorind să se ajungă la litigii.

Reprezentanţii lui McGregor au declarat într-o declaraţie făcută joi dimineaţa: "Acuzaţiile sunt false. Domnul McGregor nu va fi intimidat".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Conor McGregor este acuzat de viol. Starul MMA ar fi agresat sexual o femeie, în interiorul unei toalete, după finala NBA