Antena Meniu Search
x

Video Constantin, românul căutat pentru crimă în Germania după ce și-ar fi ucis fosta iubită, a fost prins. Anca a fost înjunghiată până la moarte în fața blocului

Constantin Furnică, românul de 41 de ani căutat de poliția germană încă de marți seară, după ce și-ar fi ucis fosta iubită cu mai multe lovituri de cuțit, a fost prins aseară. Anca a fost găsită moartă, într-o baltă de sânge, în faţa blocului său din Holzminden, iar martorii l-ar fi văzut fugind de la locul faptei pe fostul său iubit. Zeci de echipaje de poliţie l-au căutat pe individ timp de două zile, fiind dat în urmărire înclusiv în Olanda, Belgia, Italia şi Austria. 

de Redactia Observator

la 27.10.2023, 12:44

Trupul fără viață al Ancăi se află sub o prelată albă, relatează publicația germană Bild. Marți seară, în jurul orei 22.00, femeia de 39 de ani se întorcea acasă de la serviciu, obosită, când a fost înjunghiată din spate pe strada Schulstrasse din orășelul Hehlen, chiar în fața blocului unde locuia.

Iar martorii l-ar fi văzut fugind de la locul faptei pe fostul său iubit, Constantin Furnică. 

"Femeia asta a făcut la poliţie aici, în Germania, nu ştiu dacă exagerez sau nu, cred că 20 de reclamaţii", povestește o femeie.

Zona a fost imediat încercuită de poliţişti, iar alarma s-a dat în întreaga regiune. "Acesta a plecat de la locul crimei pe jos, nu ştim dacă a urcat într-o maşină şi a continuat să fugă", a declarat Jens Petersen, ofiţer de poliţie.

Pe acelaşi subiect

După două zile de căutări, Constantin a fost prins joi seară, în jurul orei 18.50, fără să opună rezistență. În prezent, ancheta polițiștilor este în plină desfășurare.

Constantin a fost în România în urmă cu doar o săptămână

Românul a fost descris ca un om deosebit de periculos, astfel că poliţiştii au recomandat oamenilor să nu interacționeze cu el dacă îl întâlnesc. Bărbatul a fost în România, în comuna Grajduri, la familia sa, în urmă cu doar o săptămână. A stat însă doar 24 de ore, a refuzat să îşi vadă fiul şi a vorbit doar cu mama sa, care spune că era extrem de abătut şi supărat din cauza despărţirii. În scurt timp a plecat înapoi în Germania, fără să spună cuiva ce avea de gând să facă. 

Potrivit informațiilor Bild, în ultimele luni au existat dese certuri între cei doi, care se cunosc din 2018, iar Anca a decis să se despartă de bărbat. Femeia lasă în urmă doi copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Constantin, românul căutat pentru crimă în Germania după ce și-ar fi ucis fosta iubită, a fost prins. Anca a fost înjunghiată până la moarte în fața blocului