Antena Meniu Search
x

Video Un român a plecat în Germania pentru a-şi ucide fosta iubită, cu care avea un copil. Anca, găsită într-o baltă de sânge în faţa blocului

Un român a îngrozit Germania. Este acuzat că şi-ar fi ucis fosta iubită cu mai multe lovituri de cuţit în faţa blocului în care locuia. Crima a avut loc într-un orăşel din centrul ţării. De două zile, poliţiştii îl caută pe suspectul de 41 de ani cu zeci de echipaje şi elicoptere. A fost dat în urmărire înclusiv în Olanda, Belgia, Italia şi Austria.

de Redactia Observator

la 26.10.2023, 20:14

Vezi și

Crima a avut loc marţi seară în Holzminden, un orășel german de numai 2000 de locuitori. Anca a fost găsită într-o baltă de sânge în faţa blocului în care locuia. Martorii l-ar fi văzut fugind de la locul faptei pe fostul său iubit, Constantin Furnică.

Martor: Femeia asta a făcut la poliţie aici în Germania, nu ştiu dacă exagerez sau nu, dar cred că are 20 de reclamaţii 10.34 când o ajuns la uşă, s-a băgat în faţa ei şi a băgat cuţitul în ea 10.50 sincer stă toţi cu frică că cine ştie ce mai face.

Zona a fost imediat încercuită de poliţişti, iar alarma s-a dat în întreaga regiune.

Românul a fost descris ca un om deosebit de periculos

Nico Behme, localnic: Ieri, am venit acasă, m-am uitat la fotbal. După aceea, am auzit un scandal pe stradă, nu i-am dat foarte multă importanță. Două ore mai târziu, când eram adormit, poliția mi-a bătut la ușă și m-a anunțat că a fost o crimă în fața casei mele.

Jens Petersen, ofiţer de poliţie​: Nu ştim dacă a plecat cu maşina. Bărbatul deţine câteva autovehicule. Acesta a plecat de la locul crimei pe jos, nu ştim dacă a urcat într-o maşină şi a continuat să fugă.

Românul a fost descris ca un om deosebit de periculos, astfel că poliţiştii au recomandat oamenilor să nu interacționeze cu el dacă îl întâlnesc.

Clara Mihociu, reporter Observator: Bărbatul a fost în România aici în comuna Grajduri la familia sa în urmă cu doar o săptămână. A stat însă doar 24 de ore, a refuzat să îşi vadă fiul şi a vorbit doar cu mama sa care spune că era extrem de abătut şi supărat din cauza despărţirii. În scurt timp a plecat înapoi în Germania fără să spună cuiva ce avea de gând să facă.

Pentru a reintra în graţiile fostei iubite, bărbatul ar fi apelat chiar şi la fiul său din prima căsnicie.

Roxana, fosta soție: A insistat ca copilul sa vorbeasca cu fata respectivă, să se întoarcă înapoi la el, să o primească în casă, să o prindă înapoi în casă şi copilul nu a fost de acord. A vorbit la telefon, nu știu ce voia să facă, să sune el pe copil, să pună un telefon lângă celalalt ca și cum copilul ar fi lângă dânsul și să spună că e acolo în Germania, iar ea să se întoarcă la dânsul. Mă gândesc că probabil să o prindă în casă sau ce știu eu, cine știe ce avea el în cap.

Familia lui Constantin este şocată

Cumnată: Chiar n-am crezut. Dar eu cred, din auzite de la alţii, am înţeles că e din cauza drogului.

Autorităţile au dat detalii despre fugar atât cetăţenilor cât şi poliţiştilor din ţările învecinate. Românul are 1,80 metri înălțime, ochi căprui, tatuaje pe brațe și este chel. Ultima oară a fost văzut purtând blugi albaștri, o jachetă neagră, pantofi negri, șapcă și glugă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Un român a plecat în Germania pentru a-şi ucide fosta iubită, cu care avea un copil. Anca, găsită într-o baltă de sânge în faţa blocului