Antena Meniu Search
x

Video Român suspectat că și-a ucis iubita, căutat masiv de poliția germană. Tânăra a fost înjunghiată până la moarte în fața blocului

La câteva ore după ce o femeie de 39 de ani a fost găsită moartă în cartierul Holzminden din orășelul german Hehlen, poliția a făcut publică fotografia presupusului criminal, Constantin Furnica, un român de 41 de ani, potrovit publicației Bild. Anchetatorii îl caută pe suspectul fugar și a avertizat publicul să fie precaut.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 26.10.2023, 12:47

Atacul brutal a avut loc marți seara, în jurul orei 22:10, în fața unei clădiri rezidențiale de pe Schulstrasse, după cum au anunțat parchetul Hildesheim și poliția. Conform reconstrucției făcute de anchetatori, bărbatul de 41 de ani a înjunghiat-o pe femeie cu un cuțit, a abandonat-o într-o baltă de sânge, apoi a fugit într-o direcție necunoscută. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit NDR.de, toate încerceările echipajului de urgență de a-i salva femeii viața au fost în zadar, medicii fiind nevoiți să declare decesul. Imediat, suspect a devenit partenerul ei Constantin Furnica, pe care martorii l-ar fi văzut fugind de la locul faptei. 

Pe acelaşi subiect

Bărbatul este în continuare de negăsit, iar autoritățile au publicat o descriere și o fotografie a acestuia, solicitând ajutorul populației pentru a da de urma românului. 

Căutările românului, extinse și în țările europene vecine

Un purtător de cuvânt al poliției a declarat că operațiunile de căutare includ Germania, dar au fost extinse și în țările europene vecine.

La fel ca și victima, Constantin Furnica are adresa de domiciliu tot în Hehlen, dar cei doi nu locuiau împreună. Suspectul are 1,80 metri înălțime, ochi căprui, tatuaje pe brațe și este chel. Ultima oară a fost văzut purtând blugi albaștri, o jachetă neagră, pantofi negri, șapcă și glugă. Publicul este avertizat să fie precaut. 

Purtătorul de cuvânt al poliției, Stefanie Ockenfeld, avertizează populația: "Nu intrați în contact cu această persoană!". Dacă au informații despre român, cetățenilor li se cere să contacteze imediat poliția la 05151/933-222.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Român suspectat că și-a ucis iubita, căutat masiv de poliția germană. Tânăra a fost înjunghiată până la moarte în fața blocului