Antena Meniu Search
x

Controversele din jurul gemenilor Bogdanoff, morți de Covid: Ne mândrim că avem feţe de extratereștri

Grichka și Igor Bogdanoff, celebrii gemeni francezi, au devenit cunoscuți după ce au prezentat o emisune TV dedicată științei, în anii 80’. Cei doi frați au murit la vârsta de 72 de ani, după ce s-au infectat cu coronavirus, fiind și nevaccinați, potrivit BBC. 

de Redactia Observator

la 05.01.2022, 12:25

Controversele din jurul gemenilor Bogdanoff, morți de Covid: Ne mândrim că avem feţe de extratereștri
Controversele din jurul gemenilor Bogdanoff, morți de Covid: Ne mândrim că avem feţe de extratereștri - Profimedia Images

Excentricii frați Bogdanoff au fost descendenții unei familii nobiliare din Austria, însă nu originea lor a atras atenția publicului, ci înfățișarea lor deosebită. Trăsăturile lor s-au schimbat radical în anii ’90, cei doi frați declarând că „sunt mândri că seamănă cu niște extratereștri”. 

Grichka Bogdanoff a declarat în repetate rânduri că nu au avut ceea ce oamenii consideră “intervenții estetice”, insistând că el și fratele său au testat o tehnologie foarte avansată. Informația a fost contrazisă de prietenul lor Luc Ferry, fostul ministru al Educației, care a mărturisit că cei doi și-au făcut injecții cu Botox. 

Mai târziu, gemenii au cochetat și cu lumea academică. Însă cercetările lor în domeniul fizicii au fost puse sub semnul întrebării. În 2002, un fizician i-a acuzat că au publicat lucrări fără sens. Întrebat de ce nu au vrut să se vaccineze, Luc Ferry a declarat că: „Grichka, ca și Igor, nu a fost un antivaxxer. Fiind foarte atletici, fără un gram de grăsime, au crezut că vaccinul este mai periculos. Nu s-au îmbolnăvit niciodată”, potrivit BBC.

Înainte de a fi internați cu coronavirus, cei doi lucrau la un proiect pilot pentru a readuce emisiunea lor pe micile ecrane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Controversele din jurul gemenilor Bogdanoff, morți de Covid: Ne mândrim că avem feţe de extratereștri