Antena Meniu Search
x

Copil rămas paralizat pe viață după ce s-a înecat cu o felie de măr la creșă (Video)

Tragedie cumplită pentru o familie, după ce copilul lor a rămas paralizat pe viaţă. Totul după ce s-a sufocat la creşă cu o felie de măr. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 16.01.2020, 16:47

Neihana Renata s-a sufocat cu un măr la creşă
Băieţelul în vârstă de 1 an şi 10 luni se afla la creşă la momentul incidentului - Mirror/ Child Forum

Tragedie cumplită pentru o familie, după ce copilul lor a rămas paralizat pe viaţă. Totul după ce s-a sufocat la creşă cu o felie de măr. 

Neihana Renata în vârstă de 1 an şi 10 luni se afla la creşă la momentul incidentului. Educatoarele tăiaseră felii de măr pentru toţi copiii în acea zi pentru o gustare rapidă şi sănătoasă. 

La un momentdat, una dintre educatoare a observat că Neihana se sufoca şi a acţionat instant, încercând să îi acorde primul ajutor. O altă colegă educatoare a sărit în ajutor, încercând să îi scoată felia de măr din gât şi să îi acorde primul ajutor. 

Un alt membru al personalului a încercat să îl bată pe spate şi să îl apase astfel încât să îi scoată bucata, dar fără rezultat. Băiatul începuse să vomite sânge. 

Pielea începuse să se schimbe la culoare, era inconşient, iar pentru că nimeni nu reuşea să îl salveze au chemat de urgenţă ambulanţa.

Neihana a intrat în stop cardiac timp de aproximativ 30 de minute înainte ca medicii să reușească să-l resusciteze. El a fost dus de urgenţă la spital şi a rămas la terapie intensivă timp de două săptămâni, urmând ca mai apoi să stea internat în spital 2 luni. 

Micuţul suferă acum de paralizie cerebrală și leziuni cerebrale hipoxice din cauza lipsei de oxigen din creier, la momentul incidentului. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Copilul trebuie să facă excursii regulate la spital, deoarece el este acum predispus la infecții toracice.

„Copilul nu poate vorbi, nu poate înghiți normal și nu își poate mișca corpul. Asta înseamnă că nu poate face lucruri obișnuite pentru vârsta lui, să cânte, să deseneze, să se cațere în copaci sau chiar să bea dintr-un pahar și nici nu va putea vreodată să le facă” a declarat Dr. Alexander, medicul băiatului. 

Conform Mirror, mama sa, care a lucrat ca medic generalist, și-a părăsit slujba pentru a-și îngriji fiul non-stop. 

„Era un băieţel activ, îi plăcea să alerge şi să se joace afară. Era şi un dansator grozav” a spus aceasta. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Copil rămas paralizat pe viață după ce s-a înecat cu o felie de măr la creșă (Video)