Antena Meniu Search
x

Copil desculţ, uitat în frig în curtea din spate a grădiniţei, în Rusia (Video)

Un copil de aproape trei ani a fost lăsat, închis, afară, în ger, în curtea din spate a unei grădiniţe din Rusia. Educatoarea uitase pur şi simplu de el. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 17.02.2019, 17:01

Copilul fusese uitata fară de educatoare
Copilul a fost găsit de o trecătoare, care l-a auzit plângând în hohote - Overheard in Ozersk / Vk

Un copil de aproape trei ani a fost lăsat, închis, afară, în ger, în curtea din spate a unei grădiniţe din Rusia. Educatoarea uitase pur şi simplu de el. 

Potrivit martorilor, incidentul a avut loc după prânz, în data de 15 februarie 2019, la grădiniţa nr. 58, din Ozerk. Videoul a provocat o adevărată revoltă printre internauţi, indignaţi de întregul incident şi de neatenţia supraveghetorului.

“Lângă o grădiniţă, în curtea din spate, o tânără mamă cu un cărucior, a auzit plânsetul isteric al unui copil. Uitându-ne prin împrejurimi am aflat locul din care veneau sunetele, copilul era închis în curtea din spate şi nu era nimeni în jur” a povestit un martor al incidentului.

“Am mers în grădiniţă, ne-am îndreptat spre tutore, în timp ce tânăra a mers după chei, eu am stat să calmez copilul. Avea în jur de 2-3 ani, arăta bolnăvicios şi tot ce putea să spună era că “îi este foarte frig”. Avea o mănuşă şi doar o cizmă în picior. Stătea acolo strigând de mai bine de jumătate de oră. Am fost şocată de ceea ce se întâmplase. Cum să uiţi copilul afară, nu îi numeri înainte să îi bagi înăuntru? Am aflat ulterior că educatoarea era o fată tânără şi că era prima ei zi de lucru” a continuat aceasta.

Nici mama copilului nu a fost fericită să audă că propriul ei copil a fost lăsat afară, în ger, închis în curtea grădiniţei. Ea a lăsat un comentairu pe reţelele de socializare unde şi-a arătat revolta şi indignarea faţă de modul în care copilul său a fost tratat.

Comisia de anchetă a început să verifice grădinița din Ozersk, unde profesorul a uitat un copil închis în curtea din spate. Băieţelul a fost găsit de trecători, plângând în hohote. Tot ei au filmat şi scena şi au publicat-o ulterior pe reţelele sociale.

"În acest sens, organele de anchetă ale Comitetului de Investigații din Regiunea Chelyabinsk au organizat un control amănunţit. Potrivit datelor preliminare, plânsetele copilului au fost auzite de o femeie care trecea pe lângă grădiniţă. Sunt stabilite toate circumstanțele incidentului, urmând ca mai apoi să fie luate măsuri în acest sens", a declarat Vladimir Shishkov, asistent senior al  Departamentului Regional de Investigație.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Copil desculţ, uitat în frig în curtea din spate a grădiniţei, în Rusia (Video)