Antena Meniu Search
x

Coreea de Nord a dat publicitatii cele 18 modele de tunsoare acceptate pentru doamne si domnisoare. Tie care ti s-ar potrivi?

Autoritatile nord coreene au prezentat un catalog cu cele 18 modele de tunsori acceptate pentru doamne si domnisoare si cele noua pentru barbati, cu amendamentul ca femeile necasatorite nu pot purta parul lung

Autoritatile comuniste nord coreene au grija ca populatia sa nu duca lipsa de nimic. Daca pana acum s-au preocupat de uniforme, a venit timpul sa treaca si la coafuri si frizuri. Adica tovarasii si tovarasele nu se tund dupa capul lor, ci dupa un catalog prestabilit. 

In functia de starea civila - casatorite au ba - femeile pot alege dintre 18 tipuri de tunsori, multe dintre acestea amintind de imaginile puse, la noi, in geam, la Unitatile Coop. Igiena, inainte de 1989, cu amendamentul ca necasatoritele nu au voie cu parul lung.

Barbatii sunt ceva mai vitregiti, putand alege doar dintre noua modele, cu lungimea maxima de cinci centimetri. Cei care vor incerca sa "dribleze" catalogul risca tunderea la chelie, dar si inchisoarea!!!

Nu este pentru prima oara cand regimul dicteaza reguli de viata, din contra. In 2004, baietii lui Kim Jong-Il au lansat propaganda potrivit careia stilul de viata socialist nu se potriveste, deloc, cu parul lung, deoarece acest lucru afecteaza inteligenta!!!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Coreea de Nord a dat publicitatii cele 18 modele de tunsoare acceptate pentru doamne si domnisoare. Tie care ti s-ar potrivi?