Antena Meniu Search
x

Coreea de Nord şi SUA, în pragul unui război uriaş. Un milion de oameni ar muri într-o zi

Coreea de Nord va fi nimicită în cazul unui război, avertizează Statele Unite. Washingtonul promite distrugerea regimului totalitar de la Phenian.

Vezi și

Coreea de Nord va fi nimicită în cazul unui război, avertizează Statele Unite. Washingtonul promite distrugerea regimului totalitar de la Phenian, după testarea noii rachete care poate lovi teritoriul american. Un milion de oameni ar muri într-o singură zi, avertizează şi jurnaliştii de peste Ocean. Nici Europa nu este în siguranţă. 

Este cea mai puternică rachetă lansată vreodată de regimul de la Phenian. Şi, spune liderul nord-coreean, poate ajunge până în Statele Unite. Răspunsul lui Donald Trump a fost mai dur ca niciodată. 

Războiul declaraţiilor se poate transforma în curând într-un război mortal. Ar fi cel mai sângeros război din istoria lumii: un milion de oameni ar putea muri într-o singură zi, avertizează jurnaliştii de la New York Times. 

Specialişti sud-coreeni au confirmat că proiectilul a fost dezvoltat cu ajutorul unei tehnologii noi. Nici Europa nu stă liniştită, pentru că racheta nord-coreenilor are o rază de acţiune de aproape 13 mii de kilometri. 

Statele Unite au îndemnat toate ţările să rupă legăturile diplomatice şi comerciale cu Phenianul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri externe » Coreea de Nord şi SUA, în pragul unui război uriaş. Un milion de oameni ar muri într-o zi