Antena Meniu Search
x

Coşmarul unei tinere pe care mama a vrut să o ucidă: "Ajutor! Casa arde, iar mama nu mă lasă să ies!"

O fată de 15 ani a cerut ajutorul vecinilor pentru a scăpa cu viaţă din casa incendiată de mama sa. Femeia blocase uşa şi nu a vrut s-o lase să iasă.

O fată de 15 ani a cerut ajutorul vecinilor pentru a scăpa cu viaţă din casa incendiată de mama sa. Femeia blocase uşa şi nu a vrut s-o lase să iasă.

Julie Boyle, din Marea Britanie, s-a închis în casă împreună cu fiica sa în vârstă de 15 ani, după care a dat foc locuinţei.

Având probleme mentale, femeia a început să ardă poze şi cărţi, fiind convinsă că este urmărită de cineva. 

Fiica sa a încercat să iasă din casă, însă mama sa a ascuns cheile şi a blocat uşa.

Pe acelaşi subiect

Disperată, adolescenta a început să ţipe la geam: "Ajutor! Casa arde, iar mama nu mă lasă să ies."

În cele din urmă, ea a fost salvată de un vecin. Un alt locatar a încercat să o scoată din casă şi pe mama fetei, însă aceasta a refuzat să părăsească locuinţa şi chiar l-a lovit, pentru a-l împiedica s-o ia de acolo.

Chiar şi aşa, în urma incendiului, femeia a rămas în viaţă. Săptămâna aceasta ea a fost condamnată la trei ani de închisoare, scrie Daily Mail.

Citeşte şi: Şi-a călcat prăduitorul! Hotărâtă să nu îl lase să scape, o tânără a dat cu maşina peste hoţul care i-a furat geanta (VIDEO)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Coşmarul unei tinere pe care mama a vrut să o ucidă: "Ajutor! Casa arde, iar mama nu mă lasă să ies!"