Antena Meniu Search
x

Prăpăd în vestul ţării! Zeci de localităţi au fost rămas fără curent electric ore în şir, după o furtună

Zeci de localităţi din vestul ţării nu sunt alimentate cu energie electrică de joi, în urma unei furtuni, echipe ale Enel lucrând pentru a remedia avariile.

Zeci de localităţi din vestul ţării nu sunt alimentate cu energie electrică de joi, în urma unei furtuni, echipe ale furnizorului de electricitate lucrând pentru a remedia avariile.

Potrivit reprezentanţilor Enel, sute de gospodării din judeţele Timiş, Caraş-Severin, Arad şi Hunedoara sunt afectate de avaria apărută în urma unei furtuni.

”Imediat după furtună, echipe E-Distribuţie Banat au intrevenit în toate zonele afectate, aseară în jurul orei 22.00, în toate cele patru judeţe din zona Banat erau încă fără tensiune 33 de localităţi, cu 20 de linii aeriene de medie tensiune nealimentate parţial, iar 55 de posturi de transformare erau afectate. În judeţul Timiş sunt nealimentate cinci linii electrice aeriene de medie tensiune partial, 15 posturi de transformare, fiind afectate patru localităţi (Ohaba, Bara, Lăpuşnic, Cenad). Sunt înregistrate deranjamente individuale şi colective pentru remedierea cărora se intervine”, au transmis reprezentanţii Enel, într-un comunicat de presă.

Nici alte câteva zeci de localităţi din Arad, Hunedoara şi Caraş-Severin nu au curent electric.

Potrivit reprezentanţilor Enel, avaria urmează să fie remediată în cursul zilei de vineri.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Prăpăd în vestul ţării! Zeci de localităţi au fost rămas fără curent electric ore în şir, după o furtună