Antena Meniu Search
x

COVÂRŞITOR: Un bebeluş de numai trei săptămâni a murit de meningită, deşi nu a avut niciun simptom al teribilei boli

Un bebeluş de numai trei săptămâni a murit de meningită, deşi nu a avut niciun simptom al bolii. Părinţii sunt devastaţi.

Un bebeluş de numai trei săptămâni a murit de meningită, deşi nu a avut niciun simptom al bolii. Părinţii sunt devastaţi.

După o sarcină pierdută, Adele Gregory şi Mark Baker au primit cu mare bucurie venirea pe lume a celui de-al treilea copil al lor, născut pe 24 martie.

Din nefericire, peste mai puţin de o lună, pe 14 aprilie, părinţii l-au dus înapoi la spital, după ce au observat schimbări subtile în comportamentul bebeluşului.

Medicii i-au făcut o tomografie, în urma căreia s-a constatat că băiatul nu avea nicio problemă.

Pe acelaşi subiect

Cu toate acestea, câteva ore mai târziu, micuţul a fost transportat la un alt spital, unde doctorii au descoperit că avea o acumulare de lichid în creier.

Câteva ore mai târziu, părinţii au aflat vestea cumplită potrivit căreia băieţelul mai era ţinut în viaţă doar de aparate, iar pentru salvarea sa nu se mai putea face nimic.

Au decis să nu-i mai prelungească suferinţa, şi l-au deconectat de la aparate.

Teste de sânge efectuate la câteva zile după moarte au arătat că băiatul avea meningită, în ciuda faptului că micuţul nu a prezentat niciun simptom al bolii.

Citeşte şi: ABOMINABIL! Zeci de copii surdo-muţi, abuzaţi sexual de mai mulţi preoţi cu ajutorul unei călugăriţe (VIDEO)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » COVÂRŞITOR: Un bebeluş de numai trei săptămâni a murit de meningită, deşi nu a avut niciun simptom al teribilei boli